Escoltar podcasts amb Google Podcasts

Amb Google Podcasts Google Podcasts, podeu cercar i escoltar podcasts. Al telèfon o a la tauleta Android, podeu fer el següent:

Cercar podcasts i subscriure-s'hi

Podeu veure les vostres subscripcions a la part superior de Google Podcasts. Per cancel·lar-ne alguna, obriu el podcast i toqueu Subscrit.

Baixar podcasts concrets

1. Obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Toqueu Cerca Cerca.
  3. Introduïu el nom del podcast.
  4. Toqueu el podcast i, a continuació, Subscriu-m'hi.

Descobrir més podcasts

• Desplaceu-vos cap avall fins a seccions com ara "Podcasts principals" i "Tendència".
  • Cerqueu un tema que us interessi, per exemple, esports o notícies.

Cercar i reproduir episodis

Trobar un episodi d'un podcast al qual esteu subscrit

1. Obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Per veure:
    • Tots els episodis disponibles d'un podcast: toqueu el podcast.
    • Informació de l'episodi: toqueu-ne el nom.
    • Episodis nous, en curs o baixats: desplaceu-vos fins a "Per a tu" i toqueu el tipus d'episodis que voleu.

Consell: per tornar a la pàgina principal, a la part superior esquerra, toqueu Google Podcasts Google Podcasts.

Reproduir un episodi d'un podcast

1. Al costat de l'episodi, toqueu Reprodueix Reprodueix. Si sou en una pàgina d'informació, toqueu Reprodueix l'episodi.
  2. L'episodi que s'està reproduint es mostra a la part inferior de la pantalla.
  3. Per veure més controls, a la part inferior de la pantalla, toqueu l'episodi que s'està reproduint. Podeu posar-lo en pausa, avançar-hi, retrocedir-hi, canviar-ne la velocitat i escurçar-ne els silencis.

Gestionar les baixades

Baixar episodis
  1. Toqueu un episodi.
  2. Toqueu Baixa Baixa.
Canviar quan se suprimeixen les baixades
De manera predeterminada, Google Podcasts suprimeix els episodis baixats segons aquests criteris de temps:
  • 24 hores després que acabeu d'escoltar-los.
  • 30 dies després de baixar-los.
Per canviar els criteris de temps, seguiu aquests passos:
  1. Toqueu Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  2. Toqueu Suprimeix els episodis escoltats íntegrament i trieu quan voleu que se suprimeixin.
  3. Toqueu Suprimeix els episodis escoltats a mitges i trieu quan voleu que se suprimeixin.
Suprimir les baixades personalment
Per suprimir:
  • Un episodi concret:
    1. Toqueu-lo.
    2. Toqueu Baixat Baixat i, a continuació, Suprimeix la baixada.
  • Tots els episodis baixats:
    1. A "Per a tu", toqueu Baixades.
    2. Toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix-ho tot.

Gestionar els podcasts

Canviar l'ordre dels podcasts o cancel·lar-ne la subscripció
  1. Obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Toqueu Configuració Configuració i, a continuació, Edita els teus podcasts Edita els teus podcasts.
  3. Feu els canvis adients.
    • Per canviar l'ordre dels podcasts, arrossegueu els que vulgueu moure.
    • Per cancel·lar una subscripció, toqueu cadascun dels podcasts que no vulgueu i, a continuació, Suprimeix Elimina.
Afegir un podcast a la pantalla d'inici
  1. Obriu la pàgina del podcast.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Afegeix a la pantalla d'inici.
Per suprimir un podcast de la pantalla d'inici, arrossegueu-lo a Suprimeix.
Anar al lloc web d'un podcast
  1. Obriu la pàgina del podcast.
  2. Toqueu Més Més.
  3. Toqueu Visita el lloc web Visita el lloc web.
En alguns podcasts, podeu tocar Vull fer una donació (€) per obrir la pàgina de donacions.

Articles relacionats