Hør på podcaster med Google Podcasts

Du kan finne og lytte til podcaster med Google Podcasts Google Podcasts.
Tips: For å synkronisere lyttefremdriften på alle enhetene du er logget på, må du logge på Google-kontoen din og ha Nett- og appaktivitet slått på. Hvis du angir at aktiviteten din skal slettes automatisk, slettes lyttefremdriften etter tidsperioden du har angitt.

Slik finner og abonnerer du på podcaster

1. Gå til Google Podcasts Google Podcasts .
  2. Øverst søker du etter navnet på en podcast.
  3. Du kan abonnere på podcaster på to måter:
    • Hvis podcasten ligger øverst i søkeresultatene, klikker du på Abonner.
    • Under «Vis resultater» klikker du på podcasten og så Abonner.
Tips:  Hvis du vil avslutte abonnementet på en podcast, åpner du den og klikker på Abonnerer.

Finn abonnementene dine

1. Gå til Google Podcasts Google Podcasts .
  2. Øverst til venstre klikker du på menyen Meny og så Abonnementer.
Tips: For å avslutte abonnementet, hold markøren over podcasten og klikk på Avslutt abonnementet.

Finn nye podcaster

Hvis du vil bla gjennom og søke etter nye podcaster, kan du

• rulle til overskrifter som «De mest populære podcastene» og «Podcaster på vei opp».
  • søke etter noe som interesserer deg, for eksempel sport eller nyheter.

Finn en episode av en podcast

1. Gå til Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Slik finner du
    • alle tilgjengelige episoder av en podcast: Klikk på podcasten.
    • informasjon om en episode: Klikk på navnet på episoden.
Tips: Klikk på Google Podcasts Google Podcasts øverst til venstre for å gå tilbake til startsiden.

Spill av en episode av en podcast

1. Gå til Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Klikk på Spill av Spill av ved siden av episoden. Om du er på en side med informasjon om episoden, klikker du på Spill av episoden.

Tips: Episoden som spilles av, vises nederst på skjermen din. Du kan sette den på pause, gå fremover eller tilbake og endre hastighet.

Merk en episode av en podcast som avspilt eller ikke avspilt

1. Gå til Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Finn episoden og klikk på navnet på episoden.
  3. Klikk på Mer Mer og så Markér som avspilt eller Markér som ikke avspilt.

Lytt til podcaster på en annen Google-konto

1. Gå til Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller initialen din oppe til høyre.
  3. Velg kontoen du vil bruke, eller klikk på Legg til en ny konto.