Een zoekopdracht starten wanneer je geen verbinding met internet hebt

Je kunt een zoekopdracht starten als je offline bent. Zodra je weer verbinding met internet hebt, zoekt Google de resultaten en ontvang je een melding.

Offline zoeken in- of uitschakelen

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer en vervolgens Instellingen en vervolgens Algemeen.
  3. Schakel Offline zoekopdrachten altijd opnieuw proberen in of uit.

Zoekopdrachten bekijken of verwijderen

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsonder op Recent.
  3. Veeg omhoog op de zoekopdracht die je niet wilt bewaren.