Start en søgning uden internetforbindelse

Du kan starte en søgning, selvom du ikke har forbindelse til internettet. Når du har forbindelse til internettet igen, henter Google resultaterne og underretter dig.

Slå offlinesøgning til eller fra

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger og så Generelt.
  3. Aktivér eller deaktiver Prøv altid offlinesøgninger igen.

Se eller fjern søgninger

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Seneste nederst til højre.
  3. Stryg opad på den søgning, du ikke vil beholde.