Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Visa resultat för ett annat land

När du söker på Google anpassas resultaten till den region där du befinner dig. Du kan se resultat för andra länder på datorn eller i Google-appen för Android.

1. Öppna Google-appen Google Sök på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Inställningar följt av Språk och region följt av Sökområde.
  3. Tryck på området som du vill att sökresultat ska visas för.

Om en region inte visas är funktionen inte tillgänglig där.

Min plats på Google stämmer inte

Om staden eller regionen i platsangivelsen är felaktig ändrar du plats på Google.