Resultaten bekijken voor een ander land

Wanneer u zoekt op Google, worden de resultaten aangepast aan uw huidige regio. U kunt ervoor kiezen resultaten voor andere landen op uw computer en in de Google-app voor Android te bekijken.

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Taal en regio en dan Zoekregio.
  3. Tik op de taal waarin je zoekresultaten wilt weergeven.

Als er geen regio wordt weergegeven, is de functie niet beschikbaar voor die locatie.

Mijn Google-locatie klopt niet

Als de verkeerde plaats of regio wordt aangegeven als uw zoeklocatie, wijzigt u uw locatie op Google.