Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Eri maiden tulosten tarkastelu

Google-haulla on omat sivustot eri maissa ja alueilla. Jos haluat nähdä eri maan tulokset, voit muuttaa tämän asetuksissa.

Mobiililaitteella

1. Avaa Google-sovellus 6045568.
  2. Valitse vasemmassa yläreunassa Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Hakuasetukset ja sitten Haussa käytettävä alue.
  4. Valitse alue. Jos aluettasi ei löydy luettelosta, ominaisuus ei ole käytettävissä alueellasi.
  5. Valitse Tallenna.

Huom. Tämä ei koske kaikkia maita. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Android-laitteissa.

Google-sijaintini on väärä

Jos hakusijainniksesi on määritetty väärä kaupunki tai alue, voit muuttaa sijaintiasi Googlessa.