Se resultater for et andet land

Når du søger på Google, tilpasses dine resultater, så de er relevante for dit aktuelle område. Du kan vælge at se resultater for andre lande på din computer og i Google-appen på Android-enheder.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Sprog og område og derefter Søgeområde.
  3. Tryk på det område, du vil se søgeresultater for.

Hvis et område ikke vises, fås funktionen ikke til den pågældende placering.

Min Google-placering er forkert

Hvis din søgeplacering er angivet som en forkert by eller et forkert område, kan du ændre din placering på Google.