Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Veure els resultats d'un altre país

Quan feu una cerca a Google, els resultats es personalitzen d'acord amb la vostra regió actual. Podeu triar veure els resultats d'altres països des de l'ordinador i des de l'aplicació Google per a Android.

1. A l'ordinador, obriu Configuració de la cerca.
  2. Desplaceu-vos fins a "Configuració de la regió".
  3. Seleccioneu una regió.
  4. Al final de la pàgina, feu clic a Desa.

La ubicació de Google no és correcta

Si la vostra ubicació de cerca es troba en una ciutat o una regió incorrectes, canvieu la vostra ubicació a Google.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda