Veure els resultats d'un altre país

Quan feu una cerca a Google, els resultats es personalitzen d'acord amb la vostra regió actual. Podeu triar veure els resultats d'altres països des de l'ordinador i des de l'aplicació Google per a Android.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Idioma i regió i, a continuació, Regió de cerca.
  3. Toqueu la regió de la qual vulgueu veure els resultats de cerca.

Si alguna regió no figura a la llista, vol dir que la funció no està disponible per a aquesta ubicació.

La ubicació de Google no és correcta

Si la vostra ubicació de cerca es troba en una ciutat o una regió incorrectes, canvieu la vostra ubicació a Google.