Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få oplysninger om en nyhedsudgiver

Når du søger efter en nyhedsudgiver, får du vist oplysninger i infopanelet, som fortæller dig om udgiverens troværdighed og kvaliteten af vedkommendes indhold.

Hvilke oplysninger der vises

Google bruger en algoritme til at vise oplysninger om udgivere. Afhængigt af mængden og kvaliteten af tilgængelige oplysninger får du muligvis vist følgende faner:

• Skriver om: Emner, som udgiveren ofte skriver om.
  • Priser: Ansete priser, som udgiveren har modtaget.
  • Evaluerede påstande: Dette vises, når en betydelig mængde af en udgivers seneste indhold er blevet evalueret i et pålideligt faktatjek.

Bemærk! Udseendet af en udgivers infopanel påvirker ikke rangeringen af siderne fra den pågældende udgiver i Google-søgeresultater. Udgivere kan ikke fravælge et infopanel.

Send feedback om et infopanel

Du kan sende feedback om et infopanel ved at trykke eller klikke på Feedback? under det.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan føjer en udgiver oplysninger til et infopanel?

Ligesom med søgeresultater er der mange faktorer, der spiller ind, når det drejer sig om, hvad der vises i infopanelet. Udgivere, der hele tiden opretter nyt nyhedsrelateret onlineindhold, kan forbedre deres chancer for at få et infopanel.

Infopaneler påvirker ikke udviklernes rangering i Søgning.

Hvordan kan en udgiver ændre evaluerede påstande, som vedkommende ikke er enig i?

Evaluerede påstande er påstande, som evalueres af udgivere, der udfører faktatjek af andre udgiveres indhold via Faktatjek-opmærkningen, og som algoritmisk er blevet vurderet pålidelige. Hvis en udgiver mener, at en evalueret påstand er forkert, anbefaler Google, at vedkommende kontakter den udgiver, der har udført faktatjekket og skrevet anmeldelsen. Udgivere kan også bruge linket til feedback i infopanelet til at rapportere påstande, de mener er unøjagtige.

Vises fanen Evaluerede påstande kun for udgivere, hvor der er problemer med nøjagtigheden?

Nej. Fanen indikerer bare, at en udgiver skriver om emner, der ofte gennemgås i faktatjek fra tredjeparter. Fanen Evaluerede påstande vises derfor også i en udgivers infopanel, hvis udgiveren med jævne mellemrum får udført faktatjek fra tredjeparter, som bekræfter nøjagtigheden af indholdet.