Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Finn ut hvilken sang som spilles der du er

Bruk Google-appen til å finne navnet på sanger

Viktig:

• Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iPhone.
  • Noen funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk eller i alle land og regioner.
  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig hvis du logger av eller bruker privat modus.
  • Hvis du velger Gemini som Assistent, er ikke denne funksjonen tilgjengelig. Finn ut hvordan du kommer i gang med Gemini-mobilappen.
  1. Åpne Google-appen Google Søk på iPhone.
  2. I søkefeltet trykker du på mikrofonikonet og så Søk etter en sang.
  3. Spill sanger. Du kan også nynne, plystre eller synge melodien til sanger.
    • Spill en sang: Du kan identifisere sangen med Google.
    • Nynn, plystre eller syng: Du kan finne mulige treff for sangen med Google. For å få søkeresultatsiden kan du velge et treff og
      • høre på sangen
      • lese sangteksten
      • se musikkvideoen