Finn ut hvilken sang som spilles der du er

Du kan be Google-assistenten om å finne navnet på en sang som spilles i nærheten. Google-assistenten kan identifisere sanger du spiller for den, og sanger du nynner, plystrer eller synger melodien til.

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk eller i alle land.

Be Google-assistenten om navnet på en sang

1. På telefonen trykker og holder du på hjemknappen eller sier «Hey Google».
  2. Si «Hvilken sang er dette?»
  3. Spill en sang. Du kan også nynne, plystre eller synge melodien til sangen.
    • Spill en sang: Google-assistenten finner navnet på sangen.  Du kan dele sangen, se musikkvideoen på YouTube eller legge den til i spillelister på YouTube Music YouTube Music-logo.
    • Nynn, plystre eller syng: Google-assistenten finner mulige treff for sangen. Velg et av dem for å se søkeresultatsiden og høre sangen, lese teksten eller se musikkvideoen.
      • Tips: Google-assistenten kan bare finne navnet på sanger som har tekst.

Bruk Google-appen til å finne navnet på sanger

1. Åpne Google-appen Google Søk på en Android-enhet.
  2. I søkefeltet trykker du på mikrofonikonet  og så Søk etter en sang.
  3. Spill en sang. Du kan også nynne, plystre eller synge melodien til sangen.

Finn ut hva som spilles, uten å spørre (Pixel 2 og nyere)

Du kan automatisk få varsler på låseskjermen om hvilken sang som spilles av. Følg trinnene for å slå på Spilles nå.