Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lähellä soivien kappaleiden tunnistaminen

Kappaleen nimeäminen Google-sovelluksella

Tärkeää:

• Ominaisuus on käytettävissä vain iPhonella.
  • Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä tai alueilla.
  • Ominaisuus ei ole käytettävissä, jos kirjaudut ulos tai olet yksityisessä tilassa.
  1. Avaa Google-sovellus Google Haku iPhonella.
  2. Valitse hakukentästä Mikrofoni ja sitten Hae kappaletta.
  3. Soita kappale tai hyräile, vihellä tai laula melodiaa.
    • Soita kappale: Voit tunnistaa kappaleen Googlen avulla.
    • Hyräile, vihellä tai laula: Voit kokeilla kappaleen tunnistamista Googlen avulla. Valitse jokin vaihtoehdoista, niin pääset hakutulossivulle, jolla voit tehdä seuraavaa:
      • Kuunnella kappaleen.
      • Lukea sanoitukset.
      • Katsoa musiikkivideon.