Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lähellä soivien kappaleiden tunnistaminen

Tärkeää:

Kappaleen tunnistamisen pyytäminen Google Assistantilta

1. Sano Android-laitteelle "Hey Google".
  2. Kysy "Mikä laulu tämä on?".
  3. Soita kappale tai hyräile, vihellä tai laula melodiaa.
    • Soita kappale: Voit tunnistaa kappaleen Google Assistantin avulla. Voit tehdä seuraavaa:
      • Jakaa kappaleen.
      • Katsoa videon YouTubesta.
      • Lisätä kappaleen soittolistaan YouTube Musicissa YouTube Music ‑logo.
    • Hyräile, vihellä tai laula: Voit kokeilla kappaleen tunnistamista Google Assistantin avulla. Valitse jokin vaihtoehdoista, niin pääset hakutulossivulle, jolla voit tehdä seuraavaa:
      • Kuunnella kappaleen.
      • Lukea sanoitukset.
      • Katsoa musiikkivideon.

Vinkki: Voit tunnistaa Google Assistantin avulla vain kappaleita, joissa on sanoituksia.

Kappaleen nimeäminen Google-sovelluksella

1. Avaa Google-sovellus Google Haku Android-laitteella.
  2. Valitse hakukentästä Mikrofoni ja sitten Hae kappaletta.
  3. Soita kappale tai hyräile, vihellä tai laula melodiaa.

Ilmoitukset soivasta kappaleesta (Pixel 2 ja uudemmat)

Voit saada lukitusnäytölle automaattisesti ilmoituksen, joka kertoo soivan kappaleen. Lue lisää musiikintunnistuksen laittamisesta päälle.