Find ud af, hvilken sang der afspilles omkring dig

Du kan bede Google Assistent om at identificere de sange, der afspilles i dine omgivelser. Du kan afspille sangen, som Google Assistent derefter identificerer, eller du kan nynne, fløjte og synge en sangs melodi.

Vigtigt! Nogle funktioner er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle lande.

Bed Google Assistent om at identificere en sang

1. Hold knappen Hjem nede på din telefon, eller sig "Hey Google".
  2. Spørg "Hvilken sang er det?"
  3. Afspil en sang, eller nyn, fløjt eller syng sangens melodi.
    • Afspil en sang: Google Assistent fortæller dig, hvad sangen hedder. Du kan dele sangen, se videoen på YouTube eller føje den til en playliste på YouTube Music YouTube Music-logo.
    • Nyn, fløjt eller syng: Google Assistent finder sange, der lyder som det, du prøvede at gengive. Vælg en af sangene for at se søgeresultatsiden, høre sangen, læse sangteksten eller se musikvideoen.
      • Tip! Google Assistent kan kun identificere sange med sangtekster.

Brug Google-appen til at identificere en sang

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. I søgefeltet skal du trykke på mikrofonen og derefter Søg efter en sang.
  3. Afspil en sang, eller nyn, fløjt eller syng sangens melodi.

Find ud af, hvilken sang der afspilles – helt uden at spørge (kun Pixel 2 og nyere)

Du kan automatisk få en notifikation på din låseskærm, der fortæller dig, hvilken sang der afspilles. Følg vejledningen for at aktivere Find sangen.