Descobrir quina cançó està sonant a prop teu

Pots demanar a l'Assistent de Google que identifiqui les cançons que sonen al teu voltant.

Important: algunes funcions no estan disponibles en tots els idiomes ni en tots els països.

Utilitzar l'aplicació Google per posar nom a una cançó

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la barra de cerca, toca el micròfon .
  3. Pregunta "Quina cançó és?" o toca Cerca una cançó.
  4. Reprodueix una cançó o taral·leja, xiula o canta la melodia d'una cançó.
    • Si reprodueixes una cançó: Google identificarà la cançó.
    • Si taral·leges, xiules o cantes una cançó: Google identificarà possibles coincidències amb la cançó. Selecciona'n una per veure la pàgina de resultats de la cerca i escoltar la cançó, llegir la lletra o veure el vídeo musical.