Descobrir quina cançó està sonant a prop teu

Pots demanar a l'Assistent de Google que identifiqui les cançons que sonen al teu voltant.

En dispositius Android, l'Assistent de Google està disponible en alemany, anglès, àrab, bengalí, coreà, danès, espanyol, francès, gujarati, hindi, indonesi, italià, japonès, kannada, malaiàlam, marathi, neerlandès, noruec, polonès, portuguès (Brasil), portuguès (Portugal), rus, suec, tai, tàmil, telugu, turc, urdú, vietnamita, xinès (simplificat) i xinès (tradicional). Aviat hi haurà més idiomes disponibles.

Preguntar quina cançó sona

1. Al telèfon, mantén premut el botó d'inici o digues "Ok Google".
  2. Pregunta "Quina cançó és?".
  3. (Optional) Per desar o compartir la cançó, segueix aquests passos:
    • Per afegir la cançó a una llista de reproducció de YouTube Music, toca Afegeix a la llista.
    • Per compartir la cançó amb algú, toca Comparteix.
    • Per veure la cançó en una altra aplicació musical, selecciona un servei de música.

Descobrir què sona sense preguntar-ho (només a Pixel 2 i 3)

Pots rebre automàticament una notificació a la pantalla de bloqueig en què s'indiqui quina cançó està sonant. Segueix els passos per activar Està sonant.