Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Ta reda på vilken låt som spelas i närheten

Hitta namnet på en låt med Google-appen

Obs!

• Den här funktionen är endast tillgänglig på iPhone.
  • Vissa funktioner är inte tillgängliga på alla språk eller i alla länder och regioner.
  • Om du loggar ut eller använder privat läge är den här funktionen inte tillgänglig.
  • Om du väljer Gemini som assistent är den här funktionen inte tillgänglig. Läs mer om hur du kommer igång med Gemini-mobilappen.
  1. Öppna Google-appen Google Sök på din iPhone.
  2. Tryck på mikrofonen i sökfältet följt av Sök efter en låt.
  3. Spela upp en låt eller nynna, vissla eller sjung låtens melodi.
    • Spela upp en låt: Med Google kan du identifiera låten.
    • Nynna, vissla eller sjunga: Med Google kan du hitta möjliga matchningar för låten. Genom att välja en av dem kommer du till sökresultatsidan och kan
      • lyssna på låten
      • läsa låttexten
      • titta på musikvideon.