Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Find ud af, hvilken sang der afspilles i nærheden

Brug Google-appen til at identificere en sang

Vigtigt!

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din iPhone.
  2. I søgefeltet skal du trykke på mikrofonen og derefter Søg efter en sang.
  3. Afspil en sang, eller nyn, fløjt eller syng sangens melodi.
    • Afspil en sang: Google kan identificere sangen.
    • Nyn, fløjt eller syng: Google kan identificere potentielle matches til sangen. Hvis du vil se søgeresultatsiden, skal du vælge et af matchene, og så kan du gøre følgende:
      • Lytte til sangen
      • Læse sangteksten
      • Se musikvideoen