Obtenir informació sobre les teves fotos i l'entorn

Pots obtenir informació de les teves fotos, dels objectes de l'entorn i de les cerques d'imatges, i dur-hi a terme accions amb Google Lens.

Notes

• Lens pot traduir textos a tots els idiomes del Traductor de Google.
  • Els resultats de Shopping estan disponibles a Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Dinamarca, EAU, Espanya, Estats Units, Filipines, França, Índia, Indonèsia, Irlanda, Itàlia, Japó, Malàisia, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República de Sud-àfrica, República Txeca, Rússia, Singapur, Suècia, Suïssa, Turquia i Xile.

Pots utilitzar Google Lens amb Google Fotos o l'aplicació Google, però no amb la teva càmera ni amb l'Assistent de Google.

Obtenir informació i dur a terme accions a les teves fotos

1. Obre l'aplicació Google Fotos Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  2. Selecciona una foto.
  3. Toca Lens .
  4. En funció de la foto, pots consultar-ne la informació o dur-hi a terme una acció.

Per exemple:

• Si fas una foto a roba o a coses de casa, pots cercar productes similars i on es poden comprar.
  • Si fas una foto a un codi de barres, pots cercar informació sobre un producte, com ara on es pot comprar.
  • Si fas una foto a una targeta comercial, pots desar-ne el número de telèfon o l'adreça en un contacte.
  • Si fas una foto a un llibre, pots obtenir-ne ressenyes i resums.
  • Si fas una foto a un full de mà o a un cartell d'un esdeveniment, pots afegir l'esdeveniment al calendari.
  • Si fas una foto a un punt de referència o a un edifici, pots consultar-ne dades històriques, horaris i molt més.
  • Si fas una foto a un quadre d'un museu, pots obtenir informació sobre l'artista.
  • Si fas una foto a una planta o a un animal, pots obtenir informació sobre l'espècie o la raça.

Consell: si vols copiar text, toca i selecciona les paraules que vols copiar.

Consultar i suprimir l'activitat de Google Lens

Per cercar i suprimir l'activitat de Google Lens, ves a la pàgina de Lens a La meva activitat. Obtén informació sobre com pots controlar l'activitat al Compte de Google

Si no vols que l'activitat de Google Lens, inclosa la imatge, es desi al teu Compte de Google, desactiva l'opció Activitat al web i en aplicacions. Obtén informació sobre com pots consultar i controlar l'activitat al web i en aplicacions.