Obtenir informació sobre les teves fotos i l'entorn

Pots obtenir informació de les teves fotos, dels objectes de l'entorn i de les cerques d'imatges, i dur-hi a terme accions amb Google Lens.

Notes:

• Google Lens està disponible en alemany, anglès, coreà, espanyol, francès, italià, japonès i portuguès.
  • Lens pot traduir textos a tots els idiomes del Traductor de Google.
  • Els resultats de Shopping estan disponibles a Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Brasil, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Dinamarca, EAU, Espanya, Estats Units, Filipines, França, Índia, Indonèsia, Irlanda, Itàlia, Japó, Malàisia, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Rússia, Singapur, Sud-àfrica, Suècia, Suïssa, Turquia i Xile.

Pots utilitzar Google Lens amb Google Fotos o l'aplicació Google, però no amb la teva càmera ni amb l'Assistent de Google.

Obtenir informació i dur a terme accions a les teves fotos

• Obre l'aplicació Google Fotos Google Fotos a l'iPhone o l'iPad.
  • Selecciona una foto.
  • Toca Google Lens .
  • En funció de la foto, pots consultar-ne la informació o dur-hi a terme una acció.

Per exemple:

• Si fas una foto a una targeta comercial, pots desar-ne el número de telèfon o l'adreça en un contacte.
  • Si fas una foto a un llibre, pots obtenir-ne ressenyes i resums.
  • Si fas una foto a un fullet o a una cartellera d'un esdeveniment, pots afegir l'esdeveniment al calendari.
  • Si fas una foto a un punt de referència o a un edifici, pots consultar-ne dades històriques, horaris i molt més.
  • Si fas una foto a una pintura d'un museu, pots obtenir informació sobre l'artista.
  • Si fas una foto a una planta o a un animal, pots obtenir informació sobre l'espècie o la raça.

Consell: si vols copiar text, toca i selecciona les paraules que vols copiar.

Cercar informació sobre els objectes del teu entorn

Nota: Google Lens a l'aplicació Google només està disponible en anglès.

1. A l'iPhone, obre l'aplicació Google.
  2. A la barra de cerca, toca Google Lens .
    • Si no has utilitzat mai aquest servei, toca Activa la càmera per utilitzar Lens.
  3. Toca l'element a la pantalla.
    • Per seleccionar text, toca una paraula i, a continuació, torna-la a tocar i arrossega els punts blaus.
  4. A la part inferior, toca un resultat o Cerca.

Cercar informació sobre els resultats a la cerca d'imatges

1. Al telèfon o la tauleta, ves a images.google.com i cerca una imatge.
  2. Toca un resultat de la cerca d'imatges.
  3. Toca Google Lens .
  4. Toca un punt blanc, si n'hi ha. En cas contrari, fes un cercle d'un part del contingut amb el dit o un llapis òptic.
  5. Toca un resultat de la cerca d'imatges.
  6. Per sortir de Lens i tornar a la cerca d'imatges, toca Tanca Tanca.

Nota: a la Cerca de Google, Google Lens només funciona amb la cerca d'imatges i si són fixes. No funcionarà amb imatges ofensives. Obtén informació sobre com pots cercar imatges.

Consultar i suprimir l'activitat de Google Lens

Per cercar i suprimir l'activitat de Google Lens, ves a la pàgina de Lens a La meva activitat. Obtén informació sobre com pots controlar l'activitat al Compte de Google

Si no vols que l'activitat de Google Lens, inclosa la imatge, es desi al teu Compte de Google, desactiva l'opció Activitat al web i en aplicacions. Obtén informació sobre com pots consultar i controlar l'activitat al web i en aplicacions.