Kirjojen lisääminen, järjestäminen ja jakaminen

Voit kerätä kirjoja ja lehtiä Google Kirjojen henkilökohtaiseen kirjastoon.

Kirjojen lisääminen kirjastoon

1. Siirry Google Kirjoihin.
  2. Valitse Oma kirjasto.
  3. Valitse kirjahylly, esim. Suosikit tai Tällä hetkellä luettavat.
  4. Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Lisää ISBN:n tai ISSN:n perusteella.
  5. Lisää niiden kirjojen tai lehtien ISBN- tai ISSN-numero, jotka haluat lisätä.
  6. Valitse Lisää kirjat.

Katselemasi kirjan lisääminen

1. Valitse näytön yläreunasta Lisää kirjastoon.
  2. Valitse kirjahylly.

Kirjojen poistaminen kirjastosta

1. Siirry Google Kirjoihin.
  2. Valitse Oma kirjasto.
  3. Valitse sen kirjahyllyn nimi, jossa kirja on.
  4. Valitse poistettavan kirjan tai lehden alta Poista.
  5. Vahvista päätös.

Kirjojen järjestäminen kirjahyllyille

Kirjastossasi voi olla eri kirjahyllyjä. Joitain kirjahyllyjä on luotu valmiiksi, mutta voit lisätä muita.

Kirjahyllyn luominen
  1. Siirry Google Kirjoihin.
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Oma kirjasto.
  4. Valitse vasemmalta Uusi hylly.
  5. Lisää nimi.
  6. Valinnainen: Jos et halua muiden näkevän tätä kirjahyllyä, valitse Aseta yksityiseksi.
  7. Valitse Luo kirjahylly.
Kirjahyllyn poistaminen

Voit poistaa luomiasi kirjahyllyjä. Kun poistat kirjahyllyn, poistat kaikki sen sisältämät kirjat, tunnisteet ja muistiinpanot.

1. Siirry Google Kirjoihin.
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Oma kirjasto.
  4. Valitse poistettava kirjahylly.
  5. Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Poista kirjahylly.
  6. Vahvista päätös.

Kirjastossa olevien kirjojen jakaminen

Voit asettaa kirjastosi kirjahyllyt julkiseksi, jolloin muut voivat nähdä ne.

1. Siirry Google Kirjoihin.
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Oma kirjasto.
  4. Jos näet vasemmalla ilmoituksen "Google-profiiliasi ei ole yhdistetty Kirjoihin", valitse Näytä profiilini Kirjojen julkisten tietojeni yhteydessä.
  5. Valitse vasemmalta kirjahylly.
  6. Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Muokkaa omaisuuksia.
  7. Valitse Näkyvyys-kohdasta Aseta julkiseksi.
  8. Valitse Tallenna.