Tilføj, organiser eller del bøger

Du kan samle bøger og blade i en privat samling i Google Bøger.

Føj bøger til din samling

1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Min samling.
  3. Vælg en kategori, f.eks. "Foretrukne" eller "Læser nu".
  4. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Tilføj efter ISBN eller ISSN.
  5. Angiv ISBN eller ISSN på de bøger eller blade, du vil tilføje.
  6. Klik på Tilføj bøger.

Tilføj en bog, du allerede kigger på

1. Øverst på skærmen skal du holde markøren over Føj til min samling.
  2. Klik på en kategori.

Fjern bøger fra din samling

1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Min samling.
  3. Vælg den kategori, som bogen er i.
  4. Klik på Fjern under den bog eller det blad, du vil fjerne.
  5. Bekræft dit valg.

Organiser dine bøger i kategorier

Du kan have forskellige kategorier i din samling, som kaldes boghylder. Nogle kategorier er allerede oprettet, men du kan tilføje flere.

Opret en kategori
  1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Klik på Min samling.
  4. Klik på Ny hylde til venstre.
  5. Angiv et navn.
  6. Valgfrit: Hvis denne kategori skal være synlig for andre, skal du vælge Gør privat.
  7. Klik på Opret boghylde.
Slet en kategori

Du kan slette kategorier, du har oprettet. Når du sletter en kategori, sletter du alle de bøger, etiketter og noter, som den indeholder.

1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Klik på Min samling.
  4. Vælg en kategori, du vil slette.
  5. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Slet boghylde.
  6. Bekræft dit valg.

Del bøger i din samling

Du kan gøre kategorier i din samling offentlige, så andre kan se dem.

1. Gå til Google Bøger.
  2. Klik på Log ind øverst til højre.
  3. Klik på Min samling.
  4. Hvis meddelelsen "Din Google-profil er ikke linket til Bøger" vises til venstre, skal du klikke på Vis min profil ved siden af dataene for mine offentlige bøger.
  5. Klik på en kategori til venstre.
  6. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Rediger egenskaber.
  7. Klik på Gør offentlig ud for "Synlighed".
  8. Klik på Gem.