Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Työpaikkojen hakeminen Googlesta

Voit löytää avoimia työpaikkoja Googlesta. Voit hakea esimerkiksi näitä:  jobs near me (työpaikat lähelläni) tai entry-level jobs in finance (aloitustason työpaikat finanssialalla).

Tärkeää: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla kielillä tai kaikissa maissa.

Mistä data on peräisin

Työpaikat ovat peräisin suoraan työnantajilta ja verkossa olevilta työpaikkasivustoilta.

Google voi tunnistaa työkuvauksista automaattisesti esimerkiksi edut, sopimustyypin ja sairausvakuutuksen voidakseen tarjota lisätietoa käyttäjälle. Tietoja voidaan käyttää eri työnhakuominaisuuksissa, kuten määritteiden kuvakkeissa.

Työpaikkojen hakeminen

Hakeminen sijainnin mukaan

• Työpaikkojen etsiminen lähistöltä: Hae työpaikkaa ilman sijaintia, esim. server jobs (tarjoilija työpaikat). Tai kirjoita server jobs near me (tarjoilija työpaikat lähelläni).
  • Työpaikkojen etsiminen muualta: Lisää hakuusi sijainti, esimerkiksi cashier jobs in los angeles (kassatyöntekijä työpaikat los angelesissa).
  • Etätyöpaikkojen etsiminen: Hae work from home (etätyö) tai hae tiettyjä työpaikkoja, esimerkiksi work from home customer service jobs (etätyö asiakaspalvelutyöt). Voit myös käyttää etätyö-suodatinta sellaisten työpaikkojen etsimiseen, joissa on etätyömahdollisuus.
  • Voit rajata tuloksia lisää suodattimilla.

Haku pääaineen tai koulutusalan mukaan

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Yhdysvalloissa.

1. Siirry Googleen.
  2. Hae työpaikkoja.
    • Ilmoittamatta sijaintia: Tee haku jobs for biology majors (työpaikat biologian opiskelijoille).
    • Tietyllä sijainnilla: Tee haku jobs for economics majors in new york city (työpaikat taloustieteen opiskelijoille new york city).
  3. Jos haluat rajata hakua, valitse työpaikkailmoitusten yltä ammatti.

Haun rajaaminen

1. Siirry Googleen. Hae työpaikkaa.
  2. Valitse sinisestä kentästä Työpaikat.
  3. Rajaa tuloksia suodattimilla.

Vinkki: Jos haet englanniksi ja verkko- ja sovellustoiminta on käytössä, voit rajata hakutulokset uusiin työpaikkoihin, jotka perustuvat aiempaan hakutoimintaasi Googlessa. Katso, miten voit ylläpitää verkko- ja sovellustoimintaasi.

Tietyn sivuston työpaikkojen katsominen

1. Siirry Googleen. Hae työpaikkaa.
  2. Valitse työpaikka sinisen kentän alta.
  3. Valitse Hae-kohdasta työpaikkasivusto.

Haku Yhdysvaltain armeijan ammattikoodin (MOS) mukaan

Jos olet nyt tai tulevaisuudessa Yhdysvaltain armeijan veteraani, voit hakea siviilityöpaikkoja, jotka vastaavat ameijaosaamistasi. Voit käyttää MOS-, AFSC- tai NEC-koodia.

Tällä hetkellä voit hakea työpaikkoja MOS-koodin perusteella vain englanniksi ja vain Yhdysvalloissa olevien työpaikkojen osalta. Voit hakea myös joistain muista maista käsin (esim. Argentiina, Brasilia, Chile, Espanja, Etelä-Afrikka, Intia, Kanada, Kenia, Kolumbia, Meksiko, Nigeria, ja Yhdistynyt kuningaskunta).

1. Siirry Googleen.
  2. Hae työpaikkoja.
    • Jos olet Yhdysvalloissa, tee haku jobs for veterans (työpaikat veteraaneille).
    • Jos olet Yhdysvaltain ulkopuolella, lisää yhdysvaltalainen sijainti, esim. jobs for veterans in Texas (työpaikat veteraaneille Texasissa).
  3. Kirjoita siniseen kenttään MOS-koodisi, esim. 11B.

Työmatka-aikojen hakeminen

Voit katsoa, miten kauan matka kotoa kyseiseen työpaikkaan kestäisi.

1. Aseta kotiosoitteesi. Jos et lisää osoitetta, Google yrittää näyttää matka-aikoja nykyisestä sijainnistasi työpaikkaan.
  2. Siirry Googleen. Hae työpaikkaa.
  3. Valitse sinisestä kentästä Työpaikat.
  4. Etsi työnimikkeen alta Työmatka-aika Commute time. Jos et näe aikaa, sitä ei ole saatavilla kyseistä työpaikkaa varten.

Työpaikan tallentaminen

1. Siirry Googleen . Hae työpaikkaa.
  2. Valitse sinisestä kentästä Työpaikat.
  3. Valitse työpaikan kohdalta Tallenna Add to.

Vinkki: Voit löytää tallentamasi työpaikat hakemalla työpaikkaa ja valitsemalla sitten Tallennetut.

Työpaikkojen lisääminen Googleen

Jos yrityksessäsi on avoimia työpaikkoja, katso, miten voit helpottaa niiden löytymistä Googlesta.