Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Fiks problemer med «Hey Google»

Feilsøk Android-telefoner og -nettbrett

Hvis Google-assistenten ikke fungerer med eller ikke svarer på «Hey Google» på Android-enheten din, må du sørge for at Google Assistent, Hey Google og Voice Match er slått på:

1. Åpne Google Assistent-appen Assistent på Android-enheten din, og si «Assistent-innstillinger».
  2. Gå til «Populære innstillinger», og trykk på Voice Match.
  3. Slå på Hey Google og konfigurer Voice Match.

Hvis du trenger mer hjelp eller vil feilsøke iPhone eller iPad, kan du finne ut hvordan du løser problemer på telefoner eller nettbrett.

Tips: Hvis du er logget på en Google Workspace for Education-konto på enheten din og ikke klarer å slå på «Hey Google», kan det hende at administratoren har slått av innstillingene som kreves for at «Hey Google» skal fungere. Kontakt administratoren din for å få mer informasjon.

Feilsøk høyttalere, smartskjermer og smartklokker

Sjekk høyttaleren, smartskjermen eller smartklokken du har problemer med.

1. Sørg for at den er koblet til en stikkontakt og er slått på.
  2. Sørg for at den har internettilkobling og er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som mobilenheten din.
  3. Sørg for at mikrofonen er slått på:
    • Høyttalere (unntatt Google Home), smartskjermer og smartklokker: Sørg for at mikrofonbryteren på baksiden av enheten er slått på. Bryteren er ofte oransje eller rød når mikrofonen er slått av.
    • Google Home: Trykk på dempeknappen for mikrofonen på baksiden av høyttaleren for å slå mikrofonen av eller på. Assistenten sier om lyden for mikrofonen ble slått på eller kuttet.

Hvis du trenger mer hjelp med høyttalere, smartskjermer og smartklokker, kan du finne ut hvordan du løser problemer på høyttalere, smartskjermer og smartklokker eller justerer «Hey Google»-følsomheten til Google-assistenten.