'Ok Google' werkt niet

Als je apparaat niet reageert, volg je deze stappen om het probleem te verhelpen.

Stap 1: Schakel 'Oké Google' in

1. Open de Google-app Google .
  2. Tik in de linkerbovenhoek op je foto en dan Gesproken zoekopdracht.
  3. Schakel 'Oké Google'-hotword in.

Stap 2: Controleer of er updates voor de Google-app zijn

1. Ga naar de pagina van de Google-app.
  2. Tik op Updaten. (Als 'Openen' wordt weergegeven, is de nieuwste versie al geïnstalleerd.)

Stap 3: Zeg 'Oké Google'

Zeg 'Oké Google' om te controleren of het probleem is opgelost.

• Als je je in een lawaaierige omgeving bevindt, schakel je eventuele achtergrondgeluiden uit of ga je naar een rustigere locatie.
  • Zeg 'Oké Google' alsof je een persoon aanspreekt.

Feedback verzenden

1. Open de Google-app Google .
  2. Tik in de linkerbovenhoek op je foto en dan Feedback.
  3. Vertel ons over het probleem. Tik vervolgens op Verzenden Verzenden.

Als je ons feedback stuurt, help je ons informatie te verzamelen waarmee we het probleem kunnen oplossen. We sturen je echter geen persoonlijke reactie.