Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Åbn sider hurtigt med Googles AMP-visningsprogram

Med Googles AMP-visningsprogram kan du hurtigt surfe på nettet fra din telefon eller tablet.

Gå til den oprindelige side på udgiverens website

1. Tryk på Info Info øverst til venstre på en AMP-side. Du kan også holde fingeren nede på webadressen ved AMP-lynet .
  2. Kopiér linket.
  3. Åbn din browser, f.eks. Chrome.
  4. Indsæt linket i browseren.

Sådan virker Googles AMP-visningsprogram

Google gemmer AMP-sider i Googles AMP-cache, så de åbnes endnu hurtigere. Når du åbner en AMP-side, sender Google den cachelagrede side til dig.

Hvis en webside er en AMP-side, vises "Leveret af Google" eller et AMP-lyn i nærheden af webadressen.

Når du bruger Googles AMP-visningsprogram:

• Google og den udgiver, der har oprettet AMP-siden, kan hver især indsamle data om dig.
  • De data, som udgivere indsamler, når du besøger deres AMP-side, er de samme, som de ville indsamle ved besøg på deres oprindelige website.
  • Udgivere kan bruge cookies til at knytte din aktivitet på deres sider i visningsprogrammet til din aktivitet på deres websites uden for visningsprogrammet. Hvis du vil fjerne tilknytningen af din aktivitet, kan du slette dine udgiver- og Google-cookies. Se, hvordan du rydder din cache og dine cookies.

Googles dataindsamling er underlagt Googles privatlivspolitik.

Udgiverens dataindsamling er underlagt udgiverens privatlivspolitik.