Reservar hotels a Google

Quan cerqueu hotels a Google i en seleccioneu un, podeu completar la reserva amb un hotel o una agència de viatges en línia sense sortir de la plataforma. Google només actua com a intermediari per transferir la vostra informació a la companyia aèria o l'agència de viatges de manera segura, i no és una de les parts de la transacció. Si heu iniciat la sessió al vostre Compte de Google, podeu completar la reserva ràpidament amb la informació de contacte i de pagament emmagatzemada al vostre Compte de Google.

Cercar i reservar un hotel

1. Cerqueu hotels a Google.
  2. Seleccioneu un hotel i reviseu els enllaços de reserva dels nostres partners.
    • Els enllaços de partners que us permeten reservar a Google inclouen el text "Reserves fàcils a Google". Si seleccioneu un partner que us permet fer la reserva a Google, aneu al pas 3.
  3. Comproveu les dates i el nombre d'hostes.
  4. Seleccioneu una habitació.
  5. Proporcioneu els detalls dels hostes:
    • Si teniu la sessió iniciada, la informació de contacte emmagatzemada al vostre Compte de Google s'introduirà automàticament.
    • Si no heu iniciat la sessió, a la part superior de la pàgina, feu clic a Inicia la sessió.
    • També podeu introduir la informació de contacte manualment.
  6. Feu clic a Continua.
  7. Per seleccionar una forma de pagament emmagatzemada, feu clic a la fletxa avall. També podeu introduir-ne una de nova. Tot seguit, feu clic a Continua.
  8. Reviseu els detalls de la reserva per assegurar-vos que siguin correctes.
  9. Reviseu i accepteu els termes i condicions aplicables i feu clic a Reserva aquesta habitació.

Totes les reserves es fan directament amb l'hotel o l'agència de viatges en línia pertinents:

• Google no ven habitacions d'hotel ni és una de les parts de la transacció de reserva.
  • Google transmet de manera segura els detalls de la reserva i del pagament a l'hotel o a l'agència de viatges en línia que ven l'habitació.
  • L'hotel o l'agència de viatges processa la reserva i us efectua el càrrec a la targeta. A més, s'ha de fer càrrec de la reserva i de tot el servei d'atenció al client posterior.

Un cop processada la reserva, rebreu un correu electrònic de confirmació del partner de reserves. També és possible que rebeu un correu electrònic de Google amb un resum.

Formes de pagament i detalls de la transacció

En funció de l'hotel o de l'agència de viatges partner, el càrrec a la targeta s'efectuarà en el moment de la reserva o bé en fer l'entrada o la sortida. Alguns partners us poden retenir a la targeta l'import corresponent al cost total de l'estada en el moment de fer la reserva o bé més endavant.

Formes de pagament acceptades

Podeu pagar amb les targetes de crèdit i de dèbit admeses, que es mostren durant el procés de reserva.

Com es mostren les transaccions a l'extracte bancari

L'extracte mostra un càrrec de l'hotel o l'agència de viatges partner, no de Google. Google només actua com a intermediari i no és una de les parts de la transacció de reserva.

Obtenir informació sobre la reserva

Als correus electrònics de confirmació i de resum que rebreu després de reservar un hotel, hi podeu trobar la informació següent:

• Les dades de la reserva
  • La informació de contacte de l'hotel o de l'agència de viatges

Consell: si no veieu aquests correus electrònics en un termini de 24 hores, reviseu la carpeta de correu brossa.

Canviar o cancel·lar la reserva

Si voleu canviar o cancel·lar la reserva, contacteu directament amb l'hotel o amb el partner de reserves per obtenir ajuda. Google no és una de les parts de la transacció de reserva ni pot canviar la reserva.

Si l'hotel no troba la reserva

Un hotel pot tardar fins a 24 hores a veure la reserva al seu sistema. Si passat aquest termini després de fer la reserva l'hotel continua sense veure-la, contacteu amb el partner de reserves o feu-nos-ho saber.

Fer preguntes o enviar suggeriments

En primer lloc, intenteu contactar directament amb l'hotel o l'agència de viatges. Si ja heu contactat amb l'hotel o l'agència de viatges i encara necessiteu ajuda, .

Termes i condicions que s'apliquen a la reserva

Les reserves estan subjectes a la política de privadesa de Google i a qualsevol dels termes i condicions relacionats amb el partner de reserves.