Öppna webbsidor i Google-appen

När du söker på webben via Google-appen kan du öppna webbsidor utan att byta till en webbläsare. Det innebär att du kan

• öppna länkar till sökresultat snabbare
  • ha Google-appen öppen,
  • kopiera eller dela en länk, öppna länkar på nytt i webbläsaren och mycket annat.

Öppna webbsidor i appen

1. Öppna Google-appen Google Sök på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Gör en sökning.
  3. Tryck på en länk till ett sökresultat.
  4. En webbsida öppnas i Google-appen.

Dela, kopiera, spara eller öppna i webbläsaren

När du har öppnat en webbsida i Google-appen kan du använda länken till den sidan. Exempel:

• Dela länken: Tryck på Mer Mer följt av Dela länk. Välj sedan en app, t.ex. Gmail eller Messages.
  • Kopiera länken: Tryck på Mer Mer följt av Kopiera länk. Klistra sedan in länken där du vill.
  • Öppna i webbläsaren: Tryck på Mer Mer följt av Öppna i webbläsaren eller Öppna i Chrome. Då kan du använda webbläsarfunktioner som bokmärken.
  • Spara en sida: Om du vill lägga till en sida som favorit trycker du på Spara Lägg till i. Läs mer om hur du hittar sparade objekt.

Aktivera eller inaktivera Öppna webbsidor i appen

Så här aktiverar eller inaktiverar du funktionen:

1. Öppna Google-appen Google Sök på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Meny längst ned till höger följt av Inställningar följt av Konton och sekretess.
  3. Aktivera eller inaktivera Öppna webbsidor i Google-appen