Varsel

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer nettsider i Google-appen

Når du søker på nettet med Google-appen, kan du åpne nettsider uten nettleser. Dette betyr at du kan

• åpne søkeresultatlinker raskere
  • bli værende i Google-appen
  • kopiere, dele eller åpne linker igjen i nettleseren

Sånn åpner du nettsider i appen

1. Åpne Google-appen Google Søk på iPhone eller iPad.
  2. Søk etter noe.
  3. For å åpne linker til søkeresultater i appen kan du enten
    • trykke på linken
    • trykke og holde på linken. Deretter trykker du på Åpne eller Åpne på ny side

Del, kopier, lagre eller åpne i nettleseren

Når du har åpnet en nettside i Google-appen, kan du bruke linken til den siden.

1. Åpne en nettside i Google-appen Google Søk på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Del Del.
  3. Velg en handling. For eksempel:
    • Del linken: Trykk på appen for å dele linken via en app på enheten din, for eksempel Gmail.
    • Kopiér linken: Trykk på Kopiér nettadressen. Så limer du inn linken der du vil.
    • Åpne i en nettleser: Trykk på Åpne i [nettleser]. Deretter kan du bruke nettleserfunksjoner, for eksempel bokmerker.

Tips: Du kan også kopiere linker i Google-appen. Trykk og hold på linken, og trykk deretter på Kopiér.