Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Webpagina's beheren in de Google-app

Als je op internet zoekt met de Google-app, kun je webpagina's openen zonder een browser te gebruiken. Dit betekent dat je het volgende kunt doen:

• Sneller zoekresultaatlinks openen.
  • In de Google-app blijven.
  • Een link in je browser kopiëren, delen of opnieuw openen.

Webpagina's openen in de app

1. Open de Google-app Google Zoeken op je iPhone of iPad.
  2. Doe een zoekopdracht.
  3. Als je een link naar zoekresultaten in de app wilt openen, doe je het volgende:
    • Tik op de link.
    • Houd de link vast. Tik vervolgens op Openen of Openen op nieuwe pagina.

Delen, kopiëren, opslaan of openen in een browser

Nadat je een webpagina in de Google-app hebt geopend, kun je de link van die pagina gebruiken.

1. Open een webpagina in de Google-app Google Zoeken op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Delen Delen.
  3. Kies een actie. Bijvoorbeeld:
    • Link delen: Als je de link wilt delen via een app op je apparaat (zoals Gmail), tik je op de app.
    • Link kopiëren: Tik op URL kopiëren. Vervolgens plak je de link waar je wilt.
    • Openen in een webbrowser: Tik op Openen in [browser]. Nu kun je browserfuncties (zoals bookmarks) gebruiken.

Tip: Je kunt elke link ook kopiëren in de Google-app. Houd de link vast en tik op Kopiëren.