Administrer websider i Google-appen

Når du søger på nettet via Google-appen, kan du åbne websider uden en browser. Det betyder, at du:

• Hurtigere kan åbne links til søgeresultater
  • Kan blive i Google-appen
  • Kan kopiere, dele eller genåbne et link i din browser.

Åbn en webside i Google-appen

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Foretag en søgning.
  3. Tryk på et link i søgeresultaterne.
    • Der åbnes derefter en webside i Google-appen.

Slå "Åbn websider i Google-appen" til eller fra

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Konti og privatliv.
  3. Slå Åbn websider i Google-appen til eller fra.

Find seneste websider eller resultater

Når du åbner websider eller søger i Google-appen, kan du se resultater fra foregående uge på din enhed.

Vigtigt! Selvom du fjerner en webside fra Seneste, slettes siden ikke fra din søgehistorik. Se, hvordan du administrerer din søgehistorik.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Seneste.
    • Sådan finder du dine åbne websider: Stryg til venstre eller højre.
    • Sådan fjerner du en webside fra Seneste: Stryg opad på siden.

Deaktiver Seneste

Hvis du ikke vil se websider eller søgeresultater fra den foregående uge i Seneste, kan du ændre dine indstillinger.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Generelt.
  3. Deaktiver Seneste sider.

Del, kopiér, gem eller åbn i en browser

Når du åbner en webside i Google-appen, kan du bruge det pågældende link. Du kan f.eks.:

• Dele et link: Tryk på Mere Mere efterfulgt af Del link. Vælg derefter en app, f.eks. Gmail eller Beskeder.
  • Kopiere et link: Tryk på Mere Mere efterfulgt af Kopiér link. Indsæt derefter linket, lige hvor du vil.
  • Åbne et link i din browser: Tryk på Mere Mere efterfulgt af Åbn i browser eller Åbn i Chrome. Derefter kan du bruge browserfunktioner som f.eks. bogmærker.
  • Gemme en side: Tryk på Gem Føj til for at gemme siden i Foretrukne. Se, hvordan du finder dine gemte elementer.