Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer websider i Google-appen

Når du søger på nettet via Google-appen, kan du åbne websider uden en browser. Det betyder, at du:

• Hurtigere kan åbne links til søgeresultater
  • Kan blive i Google-appen
  • Kan kopiere, dele eller genåbne et link i din browser.

Åbn en webside i Google-appen

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Foretag en søgning.
  3. Tryk på et link i søgeresultaterne.
    • Der åbnes derefter en webside i Google-appen.

Slå "Åbn websider i Google-appen" til eller fra

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Generelt.
  3. Aktivér eller deaktiver Åbn websider i appen.

Del, kopiér, gem eller åbn i en browser

Når du åbner en webside i Google-appen, kan du bruge det pågældende link. Du kan f.eks.:

• Dele et link: Tryk på Mere Mere og derefter Del link. Vælg derefter en app, f.eks. Gmail eller Beskeder.
  • Kopiere et link: Tryk på Mere Mere og derefter Kopiér link. Indsæt derefter linket, lige hvor du vil.
  • Åbne et link i din browser: Tryk på Mere Mere og derefter Åbn i browser eller Åbn i Chrome. Derefter kan du bruge browserfunktioner som f.eks. bogmærker.
  • Gemme en side: Tryk på Gem Føj til for at gemme siden i Foretrukne. Se, hvordan du finder dine gemte elementer.