Åbn websider i Google-appen

Når du søger på nettet ved hjælp af Google-appen, kan du åbne websider uden at skifte til en browser. Det betyder, at du kan:

• Åbne links i søgeresultater hurtigere
  • Blive i Google-appen
  • Kopiere eller dele et link, åbne et link igen i din browser og meget mere

Åbn websider i appen

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Foretag en søgning.
  3. Tryk på et link i søgeresultaterne.
  4. Der åbnes derefter en webside i Google-appen.

Del, kopiér, gem, eller åbn i browser

Når du har åbnet en webside i Google-appen, kan du bruge linket til den pågældende side. Eksempler på valgmuligheder:

• Del link: Tryk på Mere Mere og så Del link. Vælg derefter en app, f.eks. Gmail eller Beskeder.
  • Kopiér link: Tryk på Mere Mere og så Kopiér link. Indsæt derefter linket, lige hvor du vil.
  • Åbn i browser: Tryk på Mere Mere og så Åbn i browser eller Åbn i Chrome. Derefter kan du bruge browserfunktioner som f.eks. bogmærker.
  • Gem en side: Tryk på Gem Føj til for at gemme siden i Foretrukne. Se, hvordan du finder dine gemte elementer.

Slå "Åbn websider i appen" til eller fra

Sådan slår du funktionen til eller fra:

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Menu og så Indstillinger og så Konti og privatliv.
  3. Slå Åbn websider i Google-appen til eller fra.