Gestionar pàgines web a l'aplicació Google

Quan feu cerques al web amb l'aplicació Google, podeu obrir pàgines web sense cap navegador. Això significa que podeu:

• Obrir enllaços dels resultats de cerca més de pressa.
  • Consultar les pàgines sense haver de sortir de l'aplicació Google.
  • Copiar, compartir o tornar a obrir un enllaç al navegador.

Obrir una pàgina web a l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Feu una cerca.
  3. Toqueu un enllaç dels resultats de la cerca.
    • S'obrirà una pàgina web a l'aplicació Google.

Activar o desactivar l'opció "Obre pàgines web a l'aplicació"

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.
  3. Activar o desactivar l'opció Obre pàgines web a l'aplicació.

Trobar pàgines web o resultats recents

Quan obriu pàgines web o feu cerques a l'aplicació Google, podeu trobar els resultats de la darrera setmana al dispositiu.

Important: quan suprimiu una pàgina web de Recents, no se suprimeix de l'historial de cerques. Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial de cerques.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Recents.
    • Per trobar les pàgines web que teniu obertes: llisqueu cap a l'esquerra o cap a la dreta.
    • Per suprimir una pàgina web de Recents: feu-la lliscar cap amunt.

Desactivar l'opció Recents

Si no voleu trobar les pàgines web ni els resultats de cerca de la setmana anterior a Recents, podeu canviar la configuració.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.
  3. Desactiveu l'opció Pàgines recents.

Compartir, copiar, desar o obrir enllaços en un navegador

Quan obriu una pàgina web a l'aplicació Google, podeu utilitzar aquest enllaç. Per exemple, podeu:

• Compartir un enllaç: toqueu Més Més i, a continuació, Comparteix l'enllaç. Després, trieu una aplicació, com ara Gmail o Missatges.
  • Copiar un enllaç: toqueu Més Més i, a continuació, Copia l'enllaç. A continuació, enganxeu l'enllaç on vulgueu.
  • Obrir un enllaç al navegador: toqueu Més Més i, a continuació, Obre al navegador o Obre a Chrome. Després, podeu utilitzar les funcions del navegador, com ara les adreces d'interès.
  • Desar una pàgina: per desar la pàgina als preferits, toqueu Desa Afegeix aObteniu informació sobre com podeu trobar els elements desats.