Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar pàgines web a l'aplicació Google

Quan feu cerques al web amb l'aplicació Google, podeu obrir pàgines web sense cap navegador. Això significa que podeu:

• Obrir enllaços dels resultats de cerca més de pressa.
  • Consultar les pàgines sense haver de sortir de l'aplicació Google.
  • Copiar, compartir o tornar a obrir un enllaç al navegador.

Obrir pàgines web a l'aplicació

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Feu una cerca.
  3. Per obrir a l'aplicació un enllaç dels resultats de la cerca, teniu dues opcions:
    • Toqueu-lo.
    • Manteniu-lo premut i, a continuació, toqueu Obre o Obre en una pàgina nova.

Compartir, copiar, desar o obrir enllaços al navegador

Després d'obrir una pàgina web a l'aplicació Google, podeu utilitzar l'enllaç corresponent.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu una pàgina web a l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Toqueu Comparteix Comparteix.
  3. Trieu una d'aquestes accions:
    • Compartir l'enllaç: per compartir l'enllaç a través d'una aplicació del dispositiu, com ara Gmail, toqueu l'aplicació en qüestió.
    • Copiar l'enllaç: toqueu Copia l'URL i, a continuació, enganxeu l'enllaç on vulgueu.
    • Obrir l'enllaç en un navegador web: toqueu Obre a [nom del navegador]. Després, podeu utilitzar les funcions del navegador, com ara les adreces d'interès.

Consell: també podeu copiar qualsevol enllaç de l'aplicació Google. Manteniu-lo premut i, tot seguit, toqueu Copia.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda