Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar pàgines web a l'aplicació Google

Quan feu cerques al web amb l'aplicació Google, podeu obrir pàgines web sense cap navegador. Això significa que podeu:

• Obrir enllaços dels resultats de cerca més de pressa.
  • Consultar les pàgines sense haver de sortir de l'aplicació Google.
  • Copiar, compartir o tornar a obrir un enllaç al navegador.

Obrir una pàgina web a l'aplicació Google

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Feu una cerca.
  3. Toqueu un enllaç dels resultats de la cerca.
    • S'obrirà una pàgina web a l'aplicació Google.

Activar o desactivar l'opció "Obre pàgines web a l'aplicació"

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, General.
  3. Activar o desactivar l'opció Obre pàgines web a l'aplicació.

Compartir, copiar, desar o obrir enllaços en un navegador

Quan obriu una pàgina web a l'aplicació Google, podeu utilitzar aquest enllaç. Per exemple, podeu:

• Compartir un enllaç: toqueu Més Més i, a continuació, Comparteix l'enllaç. Després, trieu una aplicació, com ara Gmail o Missatges.
  • Copiar un enllaç: toqueu Més Més i, a continuació, Copia l'enllaç. A continuació, enganxeu l'enllaç on vulgueu.
  • Obrir un enllaç al navegador: toqueu Més Més i, a continuació, Obre al navegador o Obre a Chrome. Després, podeu utilitzar les funcions del navegador, com ara les adreces d'interès.
  • Desar una pàgina: per desar la pàgina als preferits, toqueu Desa Afegeix aObteniu informació sobre com podeu trobar els elements desats.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda