Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Verkkosivujen ylläpitäminen Google-sovelluksella

Kun teet verkkohakuja Google-sovelluksella, voit avata verkkosivuja ilman selainta. Tällöin voit

• avata hakutuloslinkit nopeammin
  • pysyä Google-sovelluksessa
  • kopioida, jakaa tai avata uudelleen linkin selaimessa.

Verkkosivujen avaaminen sovelluksessa

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google Haku.
  2. Tee haku.
  3. Jos haluat avata hakutuloslinkin sovelluksessa, tee toinen näistä:
    • Napauta linkkiä.
    • Kosketa linkkiä pitkään. Napauta sitten Avaa tai Avaa uudella sivulla.

Jakaminen, kopioiminen, tallentaminen tai selaimessa avaaminen

Kun olet avannut verkkosivun Google-sovelluksessa, voit käyttää sen sivun linkkiä.

1. Avaa iPhonella tai iPadilla verkkosivu Google-sovelluksessa Google Haku.
  2. Valitse Jaa  Jaa.
  3. Valitse toiminto. Esimerkki:
    • Linkin jakaminen: Jos haluat jakaa linkin Gmaililla tai muulla laitteesi sovelluksella, napauta sovellusta.
    • Linkin kopioiminen: Valitse Kopioi URL-osoite. Liitä sitten linkki minne haluat.
    • Selaimessa avaaminen: Valitse Avaa [selaimessa]. Tämän jälkeen voit käyttää kirjanmerkkejä ja muita selaimen ominaisuuksia.

Vinkki: Voit myös kopioida linkkejä Google-sovelluksessa. Kosketa linkkiä pitkään ja valitse sitten Kopioi.