Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer websider i Google-appen

Når du søger på nettet via Google-appen, kan du åbne websider uden en browser. Det betyder, at du:

• Hurtigere kan åbne links til søgeresultater
  • Kan blive i Google-appen
  • Kan kopiere, dele eller genåbne et link i din browser.

Åbn websider i appen

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din iPhone eller iPad.
  2. Foretag en søgning.
  3. For at åbne et link til et søgeresultat i appen skal du enten:
    • Trykke på linket.
    • Holde linket nede. Tryk derefter på Åbn eller Åbn på en ny side.

Del, kopiér, gem, eller åbn i browseren

Når du har åbnet en webside i Google-appen, kan du bruge linket til den pågældende side.

1. Åbn en webside i Google-appen Google Søgning på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Del Del.
  3. Vælg en handling. Eksempel:
    • Del link: Tryk på appen for at dele linket via en app på din enhed, f.eks. Gmail.
    • Kopiér link: Tryk på Kopiér webadresse. Indsæt derefter linket, lige hvor du vil.
    • Åbn i en webbrowser: Tryk på Åbn i [browser]. Derefter kan du bruge browserfunktioner som f.eks. bogmærker.

Tip! Du kan også kopiere et link i Google-appen. Hold linket nede, og tryk på Kopiér.