Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søkeresultater vises ikke i Google-appen

Hvis du ikke får søkeresultater i Google-appen, kan det hende du må endre noen av innstillingene. Du kan løse feil som:

• «Google Søk har sluttet å fungere.»
  • «Forespørselen ble ikke utført fordi det ikke var noen tilkobling.»

Følg denne fremgangsmåten for å prøve å løse problemet.

Tips: Innstillingene kan variere fra enhet til enhet.

Trinn 1: Prøv å fikse internettilkoblingen

1. Sjekk at enheten ikke er i flymodus

I flymodus slås Wi-Fi og mobilnettverk av. Hvis du ser et flyikon øverst på skjermen, er flymodus slått på.

Sånn slår du av flymodus:

1. Åpne innstillingene Innstillinger.
  2. Trykk på Mer under «Trådløst og nettverk».
  3. Slå av flymodus.

Søk på nytt for å se om du får resultater.

2. Sjekk Wi-Fi-tilkoblingen din

Hvis du bruker Wi-Fi for å koble til internett, må du kanskje justere Wi-Fi-innstillingene dine.

Sånn slår du på Wi-Fi:

1. Åpne innstillingene Innstillinger​.
  2. Trykk på Wi-Fi under «Trådløst og nettverk».
  3. Slå på Wi-Fi.
  4. Velg et nettverk, og skriv inn et passord hvis du blir bedt om det.

Et Wi-Fi-ikon skal vises øverst på skjermen. Søk på nytt for å se om du får resultater.

Hvis du ikke får resultater, kan du prøve dette:

• Hvis ikonet inneholder et spørsmålstegn (?): Wi-Fi er slått på, men du er ikke koblet til noe nettverk. Følg fremgangsmåten for å slå på Wi-Fi og velge et nettverk.
  • Hvis ikonet inneholder et utropstegn (!): Du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, men ikke til internett.
    • Sjekk at du har valgt riktig nettverk.
    • Hvis du bruker et offentlig nettverk, kan det hende du trenger et passord. Åpne en nettside i nettleseren for å få opp en påloggingsskjerm.
    • Hvis modemet er ditt, starter du det på nytt. Hvis det ikke fungerer, kontakter du internettleverandøren.
  • Hvis ikonet er delvis fylt eller blinker: Du har en svak tilkobling, eller enheten prøver fortsatt å koble til.
    • Sjekk at du har valgt riktig nettverk.
    • Hvis du vet hvor ruteren er, kan du gå nærmere den for å få et sterkere signal.
    • Hvis ruteren er din, starter du den på nytt.

Hvis Wi-Fi fortsatt ikke fungerer, må du kanskje bruke en mobil datatilkobling i stedet. Slå av Wi-Fi, og prøv å søke på nytt.

3. Sjekk den mobile datatilkoblingen

Når Wi-Fi ikke er tilgjengelig, kan du koble til internett med mobildata.

Sånn sjekker du den mobile datatilkoblingen: Åpne nettleseren og gå til en nettside. Hvis siden ikke lastes inn, følger du trinnene nedenfor.

Sånn slår du på mobildata:

1. Åpne innstillingene Innstillinger​.
  2. Trykk på Databruk under «Trådløst og nettverk».
  3. Slå på «Mobildata». Hvis denne innstillingen allerede er på, slår du den av og på igjen.

Du skal kunne se signalstyrken og datatilkoblingstypen (f.eks. LTE) øverst på skjermen. Søk på nytt for å se om du får resultater.

Hvis du ikke får resultater, eller hvis du ser et ikon for manglende signal, kan du prøve dette:

1. Gå til et område med bedre dekning.

Enkelte steder under bakken og områder med spredt bebyggelse har ikke tilkobling. Prøv å koble til i et annet område.

2. Kontakt mobiloperatøren

Hvis enheten din ofte har problemer med tilkoblingen, bør du kontakte tjenesteleverandøren din.

Trinn 2: Prøv å fikse Google-appen

1. Start Google-appen på nytt
  1. Åpne innstillingene Innstillinger​.
  2. Trykk på Apper eller Appbehandling under «Enhet».
  3. Velg Google-appen og så Tving avslutning og så OK.

Søk på nytt for å se om du får resultater.

2. Start enheten på nytt
Start enheten på nytt, og prøv å søke igjen.
3. Oppdater Google-appen

Hvis du kan koble deg til internett, oppdaterer du Google-appen til den nyeste versjonen.

Søk på nytt for å se om du får resultater.

4. Tøm bufferen for Google-appen

Når du tømmer bufferen for en app, sletter du dataene som er lagret på et midlertidig område i enhetens minne. Permanente filer slettes ikke med denne handlingen.

Sånn tømmer du bufferen for Google-appen:

1. Åpne innstillingene Innstillinger​.
  2. Trykk på Apper eller Appbehandling under «Enhet».
  3. Velg Google-appen.
  4. Trykk på Tøm bufferen under «Lagring» eller «Buffer».

Søk på nytt for å se om du får resultater.

5. Slett dataene for Google-appen

Når du sletter dataene for en app, sletter du alle appdataene, deriblant filene og innstillingene.

Sånn sletter du dataene for Google-appen:

1. Åpne innstillingene Innstillinger​.
  2. Trykk på Apper eller Appbehandling under «Enhet».
  3. Velg Google-appen.
  4. Trykk på Administrer plass og så under «Lagring» > Tøm Google Søk-dataene.

Søk på nytt for å se om du får resultater.

Husk at mange problemer løses av seg selv. Hvis du har fulgt disse trinnene og søkeresultater fremdeles ikke vises, kan du prøve på nytt om noen timer.