Google-appen vil ikke vise søgeresultater

Hvis søgeresultaterne ikke vises i Google-appen på din Android-enhed, kan det være nødvendigt at ændre visse indstillinger. Du kan løse følgende fejl:

• "Google Søgning er desværre stoppet med at virke"
  • "Anmodningen blev ikke behandlet, fordi der ikke var nogen forbindelse"

Følg denne vejledning, indtil du finder løsningen på problemet. Bemærk! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken enhed du bruger.

Trin 1: Prøv at løse problemet med din internetforbindelse

1. Sørg for, at din enhed ikke er i flytilstand

Flytilstand deaktiverer Wi-Fi- og mobilnetværk på din enhed. Hvis du ser ikonet for flytilstand øverst på din skærm, så er flytilstand slået til.

Sådan slå du flytilstand fra:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Mere under "Trådløst og netværk".
  3. Slå "Flytilstand" fra.

Prøv at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu.

2. Kontrollér din Wi-Fi-forbindelse

Hvis du forsøger at bruge Wi-Fi til at oprette forbindelse til internettet, skal du justere dine Wi-Fi-indstillinger.

Sådan slår du Wi-Fi til og vælger et netværk:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Wi-Fi under "Trådløst og netværk".
  3. Slå "Wi-Fi" til.
  4. Vælg et netværk, og angiv en adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Du bør se et Wi-Fi-ikon øverst på skærmen. Prøv at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu. Hvis ikke, kan du se vores fejlfindingstips nedenfor.

Hvis ikonet indeholder et "?": Wi-Fi er slået til, men du har ikke oprettet forbindelse til et netværk. Følg vejledningen for at slå Wi-Fi til på et netværk.

Hvis ikonet indeholder et "!": Du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, men ikke til internettet.

• Sørg for, at du har valgt det rigtige netværk.
  • Hvis du bruger et offentligt Wi-Fi-netværk (f.eks. på en café eller i en lufthavn), kan det være nødvendigt at angive en adgangskode eller at logge ind. Prøv at åbne en webside i din browser for at se, om der er en loginskærm.
  • Hvis Wi-Fi-modemmet tilhører dig, skal du genstarte det. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at kontakte din internetudbyder.

Hvis ikonet er delvist udfyldt eller blinker: Din enheds forbindelse til Wi-Fi-netværket er svar, eller også forsøger den at oprette forbindelse.

• Sørg for, at du har valgt det rigtige netværk.
  • Hvis du ved, hvor routeren er, skal du rykke dig tættere på den for at opnå et stærkere signal.
  • Hvis Wi-Fi-routeren tilhører dig, skal du genstarte den.

Hvis Wi-Fi stadig ikke virker: Det kan være nødvendigt at bruge en mobildataforbindelse i stedet. Slå Wi-Fi fra, og prøv at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu.

3. Kontrollér din mobildataforbindelse

Når Wi-Fi ikke er tilgængeligt, kan du oprette forbindelse til internettet med en mobildataforbindelse.

Sådan kontrollerer du din mobildataforbindelse:

• Åbn din mobilbrowser, og prøv at indlæse en vilkårlig webside. Hvis siden ikke indlæses, skal du følge vejledningen nedenfor.

Sådan slår du mobildata til:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Dataforbrug under "Trådløst og netværk".
  3. Slå "Mobildata" til. Hvis den allerede er slået til, skal du slå den fra og til igen.

Øverst på skærmen kan du se signalstyrken og dataforbindelsestypen (f.eks. LTE). Prøv at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu. Hvis ikke, eller hvis du kan se et ikon, der angiver, at der ikke er noget signal, kan du prøve vores fejlfindingstips nedenfor.

1. Gå til et område med bedre dækning

Du befinder dig muligvis i et område uden dækning. Hvis du f.eks. er under jorden eller langt ude på landet, er der muligvis ingen mobildataforbindelse. Hvis det er muligt, kan du prøve at teste, om signalstyrken er bedre andre steder.

2. Kontakt dit mobilselskab

Hvis din enhed ofte har problemer med mobildataforbindelser, bør du kontakte din tjenesteudbyder.

Trin 2: Prøv at løse problemet med Google-appen

1. Genstart Google-appen
  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Apps eller Administration af apps under "Enhed".
  3. Vælg Google-appen og derefter Tving appen til at standse og derefterOK.

Prøv at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu.

2. Genstart enheden
Genstart din enhed, og prøv derefter at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu.
3. Opdater Google-appen

Hvis du kan oprette forbindelse til internettet, skal du opdatere Google-appen til den nyeste version.

Prøv at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu.

4. Ryd Google-appens cache

Når du rydder cachen for en app, sletter du data, der er gemt i et midlertidigt område af enhedens hukommelse. Denne handling sletter ikke nogen permanente filer.

Sådan rydder du Google-appens cache:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Apps eller Administration af apps under "Enhed".
  3. Vælg Google-appen.
  4. Tryk på Ryd cachen under "Lager" eller "Cache".

Prøv at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu.

5. Ryd dine data for Google-appen

Når du rydder data for en app, sletter du alle appens data permanent, herunder filer og indstillinger.

Sådan rydder du dine data for Google-appen:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Apps eller Administration af apps under "Enhed".
  3. Vælg Google-appen.
  4. Under "Lager" skal du trykke på Administrer plads og derefter Ryd data for Google Søgning.

Prøv at søge igen for at se, om søgeresultaterne vises nu.

Husk på, at mange problemer løser sig selv. Hvis du har fulgt denne vejledning, og søgeresultaterne stadig ikke vises, kan du prøve igen om et par timer.