Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google-appen vil ikke vise søgeresultater

Hvis du ikke får vist søgeresultater i Google-appen, skal du muligvis ændre nogle af indstillingerne. Du kan løse fejl som f.eks.:

• "Google Søgning er desværre stoppet med at fungere."
  • "Anmodningen blev ikke behandlet, fordi der ikke var nogen forbindelse."

Følg denne vejledning for at prøve at løse problemet.

Tip! Indstillingerne kan variere afhængigt af enheden.

Trin 1: Prøv at løse problemet med din internetforbindelse

1. Sørg for, at din enhed ikke er i flytilstand

Flytilstand deaktiverer Wi-Fi og mobilnetværk. Hvis der er et flyikon øverst på skærmen, er flytilstand aktiveret.

Sådan deaktiverer du flytilstand:

1. Åbn indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på Mere under "Trådløs og netværk".
  3. Deaktiver Flytilstand.

Prøv at søge igen for at se, om du får nogen resultater.

2. Tjek din Wi-Fi-forbindelse

Hvis du opretter forbindelse til internettet med Wi-Fi, skal du muligvis justere dine Wi-Fi-indstillinger.

Sådan aktiverer du Wi-Fi:

1. Åbn indstillinger Indstillinger​.
  2. Tryk på Wi-Fi under "Trådløs og netværk".
  3. Aktivér Wi-Fi.
  4. Vælg et netværk, og angiv en adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Du bør se et Wi-Fi-ikon øverst på skærmen. Prøv at søge igen for at se, om du får nogen resultater.

Hvis du ikke får nogen resultater, kan du prøve følgende:

• Hvis ikonet indeholder et "?": Wi-Fi er aktiveret, men du har ikke forbindelse til et netværk. Følg vejledningen for at aktivere Wi-Fi og vælge et netværk.
  • Hvis ikonet indeholder et "!": Du har forbindelse til et netværk, men ikke til internettet.
    • Tjek, at du har valgt det rigtige netværk.
    • Hvis du er på et offentligt netværk, skal du muligvis bruge en adgangskode. Åbn en webside i din browser for at komme til en loginskærm.
    • Hvis det er dit modem, kan du genstarte det. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at kontakte din internetudbyder.
  • Hvis ikonet er delvist udfyldt eller blinker: Du har en svag forbindelse, eller også forsøger enheden stadig at oprette forbindelse.
    • Tjek, at du har valgt det rigtige netværk.
    • Hvis du ved, hvor routeren er, kan du bevæge dig tættere på den for at få et stærkere signal.
    • Hvis det er din router, kan du genstarte den.

Hvis Wi-Fi stadig ikke virker, skal du muligvis bruge en mobildataforbindelse i stedet. Deaktiver Wi-Fi, og prøv at søge igen.

3. Tjek din mobildataforbindelse

Du kan oprette forbindelse til internettet med mobildata, når du ikke har adgang til Wi-Fi.

Sådan tjekker du din mobildataforbindelse: Åbn din browser, og gå til en webside. Hvis siden ikke indlæses, skal du følge vejledningen nedenfor.

Sådan aktiverer du mobildata:

1. Åbn indstillinger Indstillinger​.
  2. Tryk på Dataforbrug under "Trådløs og netværk".
  3. Aktivér "Mobildata". Hvis det allerede er aktiveret, skal du deaktivere det og derefter aktivere det igen.

Du bør kunne se signalstyrken og dataforbindelsestypen (f.eks. LTE) øverst på skærmen. Prøv at søge igen for at se, om du får nogen resultater.

Hvis du ikke får nogen resultater, eller hvis du kan se et ikon, der angiver, at der ikke er noget signal, kan du prøve følgende:

1. Gå til et område, hvor der er bedre dækning.

Visse steder under jorden eller på landet er der ingen forbindelse. Prøv at oprette forbindelse et andet sted.

2. Kontakt din mobiludbyder

Hvis din enhed ofte har problemer med forbindelsen, skal du kontakte din udbyder.

Trin 2: Prøv at løse problemet med Google-appen

1. Genstart Google-appen
  1. Åbn Indstillinger Indstillinger​.
  2. Tryk på Apps eller Administration af apps under "Enhed".
  3. Vælg Google-appen og derefter Tving til at standse og derefter OK.

Prøv at søge igen for at se, om du får nogen resultater.

2. Genstart din enhed
Genstart din enhed, og prøv at søge igen.
3. Opdater Google-appen

Hvis du kan oprette forbindelse til internettet, skal du opdatere Google-appen til den nyeste version.

Prøv at søge igen for at se, om du får nogen resultater.

4 Ryd Google-appens cache

Når du rydder cachen for en app, sletter du data, der er gemt i et midlertidigt område af enhedens hukommelse. Denne handling sletter ikke permanente filer.

Sådan rydder du Google-appens cache:

1. Åbn Indstillinger Indstillinger​.
  2. Tryk på Apps eller Administration af apps under "Enhed".
  3. Vælg Google-appen.
  4. Tryk på Ryd cachen under "Lagerplads" eller "Cache".

Prøv at søge igen for at se, om du får nogen resultater.

5. Ryd dine data for Google-appen

Når du rydder data for en app, sletter du alle appens data permanent, herunder filer og indstillinger.

Sådan rydder du dine data for Google-appen:

1. Åbn indstillinger Indstillinger​.
  2. Tryk på Apps eller Administration af apps under "Enhed".
  3. Vælg Google-appen.
  4. Under "Lagerplads" skal du trykke på Administrer plads og derefter Ryd Google Søgning-data.

Prøv at søge igen for at se, om du får nogen resultater.

Husk på, at mange problemer løser sig selv. Hvis du har fulgt denne vejledning, og søgeresultaterne stadig ikke vises, kan du prøve igen om et par timer.