L'aplicació Google no mostra resultats de la cerca

Si l'aplicació Google no mostra resultats de la cerca al vostre dispositiu Android, pot ser que hàgiu de canviar la configuració. Aquí us explicarem com corregir errors com aquests:

• "La Cerca de Google ha deixat de funcionar"
  • "La sol·licitud no s'ha processat perquè no hi havia connexió"

Seguiu aquests passos fins que trobeu una solució al problema. Nota: la configuració pot variar en funció del dispositiu.

Pas 1: comproveu la connexió a Internet

1. Comproveu que el dispositiu no estigui en mode d'avió

El mode d'avió desactiva la connexió Wi-Fi i les xarxes de telefonia mòbil del dispositiu. Si veieu una icona d'un avió a la part superior de la pantalla, vol dir que el mode d'avió està activat.

Per desactivar-lo, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. A "Connexions sense fil i xarxes", toqueu Més.
  3. Desactiveu l'opció "Mode d'avió".

Torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat.

2. Comproveu la connexió Wi-Fi

Si proveu d'utilitzar una xarxa Wi-Fi per connectar-vos a Internet, pot ser que hàgiu d'ajustar la configuració de la Wi-Fi.

Seguiu els passos següents per activar la Wi-Fi i triar una xarxa:

1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. A "Connexions sense fil i xarxes", toqueu Wi-Fi.
  3. Activeu l'opció "Wi-Fi".
  4. Trieu una xarxa i escriviu-ne la contrasenya si se us demana.

Es mostrarà una icona de Wi-Fi a la part superior de la pantalla. Torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat. Si no se'n mostra cap, consulteu aquests consells de resolució de problemes.

Si la icona té un interrogant "?": la Wi-Fi està activada, però no us heu connectat a cap xarxa. Seguiu els passos per activar la Wi-Fi i triar una xarxa.

Si la icona té un símbol d'exclamació "!": us heu connectat a una xarxa Wi-Fi, però no a Internet.

• Comproveu que hàgiu seleccionat la xarxa correcta.
  • Si utilitzeu una xarxa Wi-Fi pública (com ara la d'una cafeteria o un aeroport), pot ser que hàgiu d'escriure una contrasenya o d'iniciar la sessió. Obriu una pàgina web al navegador per veure si es mostra una pantalla per iniciar la sessió.
  • Si el mòdem Wi-Fi és vostre, reinicieu-lo. Si això no funciona, contacteu amb el proveïdor d'Internet.

Si la icona es mostra parcialment plena o intermitent: el dispositiu té una connexió feble a la xarxa Wi-Fi, o bé encara s'hi intenta connectar.

• Comproveu que hàgiu seleccionat la xarxa correcta.
  • Si sabeu on és l'encaminador, acosteu-vos-hi per obtenir un senyal més fort.
  • Si l'encaminador Wi-Fi és vostre, reinicieu-lo.

Si la Wi-Fi encara no funciona: pot ser que hàgiu de fer servir una connexió de dades mòbils. Desactiveu la Wi-Fi i torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat.

3. Comproveu la connexió de dades mòbils

Quan no hi ha cap xarxa Wi-Fi disponible, podeu connectar-vos a Internet amb una connexió de dades mòbils.

Per comprovar la connexió de dades mòbils, seguiu aquests passos:

• Obriu el navegador per a mòbils i intenteu carregar una pàgina web. Si la pàgina no es carrega, seguiu els passos que hi ha a continuació.

Per activar les dades mòbils, feu el següent:

1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. A "Connexions sense fil i xarxes", toqueu Ús de dades.
  3. Activeu l'opció "Dades mòbils". Si ja estava activada, desactiveu-la i torneu-la a activar.

A la part superior de la pantalla, veureu la intensitat del senyal i el tipus de connexió de dades (com ara LTE). Torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat. Si no se'n mostra cap, o bé si veieu una icona d'absència de senyal, consulteu aquests consells per solucionar problemes.

1. Aneu a una zona amb millor cobertura

Pot ser que sigueu en una zona sense cobertura. Per exemple, les ubicacions subterrànies i rurals de vegades no tenen connexions de dades mòbils. Si podeu, aneu a una zona diferent i comproveu la intensitat del senyal.

2. Contacteu amb el proveïdor de serveis mòbils

Si el dispositiu té problemes sovint amb les connexions de dades mòbils, poseu-vos en contacte amb el proveïdor de serveis.

Pas 2: comproveu l'aplicació Google

1. Reinicieu l'aplicació Google
  1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. A "Dispositiu", toqueu Aplicacions o Gestor d'aplicacions.
  3. Seleccioneu Aplicació Google i després Força l'aturada i després D'acord.

Torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat.

2. Reinicieu el dispositiu
Reinicieu el dispositiu i, a continuació, torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat.
3. Actualitzeu l'aplicació Google

Si podeu connectar-vos a Internet, actualitzeu l'aplicació Google a la versió més recent.

Torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat.

4. Esborreu la memòria cau de l'aplicació Google

Quan esborreu la memòria cau d'una aplicació, s'esborren les dades desades en una àrea temporal de la memòria del dispositiu. Amb aquesta acció no se suprimirà cap fitxer permanent.

Per esborrar la memòria cau de l'aplicació Google, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. A "Dispositiu", toqueu Aplicacions o Gestor d'aplicacions.
  3. Seleccioneu Aplicació Google.
  4. A "Emmagatzematge" o "Memòria cau", toqueu Esborra la memòria cau.

Torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat.

5. Esborreu les dades de l'aplicació Google

Quan esborreu les dades d'una aplicació, s'esborren de manera permanent totes les dades de l'aplicació, com ara els fitxers i la configuració.

Per esborrar les dades de l'aplicació Google, feu el següent:

1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. A "Dispositiu", toqueu Aplicacions o Gestor d'aplicacions.
  3. Seleccioneu Aplicació Google.
  4. A "Emmagatzematge", toqueu Gestiona l'espai i després Esborra les dades de Cerca de Google.

Torneu a fer la cerca per veure si ara es mostra cap resultat.

Recordeu que molts problemes es resolen sols. Si heu seguit aquests passos i encara no es mostra cap resultat de la cerca, torneu-ho a provar d'aquí a unes quantes hores.