Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

L'aplicació Google no mostra resultats de la cerca

Si no obteniu resultats de la cerca a l'aplicació Google, pot ser que hàgiu de canviar algunes opcions de configuració. Podeu resoldre errors com els següents:

• "La Cerca de Google ha deixat de funcionar."
  • "La sol·licitud no s'ha processat perquè no hi havia connectivitat."

Seguiu aquests passos per provar de resoldre el problema.

Consell: la configuració pot variar en funció del dispositiu.

Pas 1: proveu de corregir la connexió a Internet

1. Comproveu que el dispositiu no estigui en mode d'avió

El mode d'avió desactiva la Wi-Fi i les xarxes mòbils. Si hi ha la icona d'un avió a la part superior de la pantalla, el mode d'avió està activat.

Per desactivar-lo, seguiu aquests passos:

1. Obriu Configuració Configuració.
  2. A "Connexions sense fil i xarxes", toqueu Més.
  3. Desactiveu l'opció Mode d'avió.

Per comprovar si obteniu resultats, torneu a fer la cerca.

2. Comproveu la connexió Wi-Fi

Si utilitzeu una xarxa Wi-Fi per connectar-vos a Internet, pot ser que hàgiu d'ajustar la configuració de la Wi-Fi.

Per activar la Wi-Fi:

1. Obriu Configuració Configuració​.
  2. A "Connexions sense fil i xarxes", toqueu Wi-Fi.
  3. Activeu l'opció Wi‑Fi.
  4. Trieu una xarxa i escriviu-ne la contrasenya si se us demana.

Es mostrarà una icona de Wi-Fi a la part superior de la pantalla. Per comprovar si obteniu resultats, torneu a fer la cerca.

Si no obteniu resultats, seguiu aquests passos:

• Si la icona té un interrogant ("?"): la Wi-Fi està activada, però no teniu connexió a cap xarxa. Seguiu els passos per activar la Wi-Fi i triar una xarxa.
  • Si la icona té un símbol d'exclamació ("!"): teniu connexió a una xarxa, però no a Internet.
    • Assegureu-vos d'haver triat la xarxa correcta.
    • Si utilitzeu una xarxa pública, pot ser que necessiteu una contrasenya. Al navegador, obriu una pàgina web per veure una pantalla d'inici de sessió.
    • Si el mòdem és vostre, reinicieu-lo. Si això no funciona, contacteu amb el proveïdor d'Internet.
  • Si la icona es mostra parcialment plena o parpelleja: teniu una connexió feble o el dispositiu encara està provant de connectar-se a la xarxa.
    • Assegureu-vos d'haver triat la xarxa correcta.
    • Si sabeu on és l'encaminador, acosteu-vos-hi per obtenir un senyal més intens.
    • Si l'encaminador és vostre, reinicieu-lo.

Si la Wi-Fi encara no funciona, pot ser que hàgiu de fer servir una connexió de dades mòbils. Desactiveu la Wi-Fi i torneu a fer la cerca.

3. Comproveu la connexió de dades mòbils

Quan no hi hagi cap xarxa Wi-Fi disponible, podeu connectar-vos a Internet amb dades mòbils.

Per comprovar la connexió de dades mòbils: obriu el navegador i aneu a qualsevol pàgina web. Si la pàgina no es carrega, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

Per activar les dades mòbils, feu el següent:

1. Obriu Configuració Configuració.
  2. A "Connexions sense fil i xarxes", toqueu Ús de dades.
  3. Activeu l'opció "Dades mòbils". Si ja estava activada, desactiveu-la i torneu-la a activar.

A la part superior de la pantalla, hi trobareu la intensitat del senyal i el tipus de connexió de dades (com ara LTE). Per comprovar si obteniu resultats, torneu a fer la cerca.

Si no obteniu resultats o veieu una icona que indica la manca de senyal, seguiu aquests passos:

1. Aneu a una zona en què hi hagi una millor cobertura.

En algunes ubicacions subterrànies i rurals no hi ha connexió. Proveu de connectar-vos en una altra àrea.

2. Contacteu amb el proveïdor de serveis per a mòbils.

Si el dispositiu sovint té problemes amb les connexions, contacteu amb el proveïdor de serveis.

Pas 2: proveu de corregir l'aplicació Google

1. Reinicieu l'aplicació Google
  1. Obriu Configuració Configuració.
  2. A "Dispositiu", toqueu Aplicacions o Gestor d'aplicacions.
  3. Seleccioneu Aplicació Google i, a continuació, Força l'aturada i, a continuació, D'acord.

Per comprovar si obteniu resultats, torneu a fer la cerca.

2. Reinicieu el dispositiu
Reinicieu el dispositiu i torneu a fer la cerca.
3. Actualitzeu l'aplicació Google

Si podeu connectar-vos a Internet, actualitzeu l'aplicació Google a la darrera versió.

Per comprovar si obteniu resultats, torneu a fer la cerca.

4. Esborreu la memòria cau de l'aplicació Google

Quan esborreu la memòria cau d'una aplicació, se suprimeixen les dades emmagatzemades en una àrea temporal de la memòria del dispositiu. Amb aquesta acció no se suprimirà cap fitxer permanent.

Per esborrar la memòria cau de l'aplicació Google, seguiu aquests passos:

1. Obriu Configuració Configuració.
  2. A "Dispositiu", toqueu Aplicacions o Gestor d'aplicacions.
  3. Seleccioneu Aplicació Google.
  4. A "Emmagatzematge" o "Memòria cau", toqueu Esborra la memòria cau.

Per comprovar si obteniu resultats, torneu a fer la cerca.

5. Esborreu les dades de l'aplicació Google

Quan esborreu les dades d'una aplicació, s'esborren de manera permanent totes les dades de l'aplicació, com ara els fitxers i la configuració.

Per esborrar les dades de l'aplicació Google, feu el següent:

1. Obriu Configuració Configuració.
  2. A "Dispositiu", toqueu Aplicacions o Gestor d'aplicacions.
  3. Seleccioneu Aplicació Google.
  4. A "Emmagatzematge", toqueu Gestiona l'espai i, a continuació, Esborra les dades de la Cerca de Google.

Per comprovar si obteniu resultats, torneu a fer la cerca.

Recordeu que molts problemes es resolen sols. Si heu seguit aquests passos i encara no es mostra cap resultat de la cerca, torneu-ho a provar d'aquí a unes quantes hores.