Fjern utdatert innhold

Viktig: Hvis du allerede har gjort endringer på en aktiv side, trenger du ikke å fylle ut skjemaet.

Hvis innhold er slettet fra et nettsted, men fortsatt vises i Googles søkeresultater, kan det hende at sidebeskrivelsen eller bufferen er utdatert. Sånn ber du om at utdatert innhold blir fjernet:

1. Gå til siden for fjerning av utdatert innhold.
  2. Skriv inn nettadressen til siden med det utdaterte innholdet du vil fjerne.
  3. Velg Be om fjerning.
  4. Hvis du ser meldingen «Vi mener at bildet eller nettsiden du prøver å fjerne, ikke har blitt fjernet av nettstedets eier», følger du trinnene på skjermen for å gi oss mer informasjon.
  5. Hvis du ser meldingen «Dette innholdet ligger ikke ute på nettstedet lenger», velger du Be om fjerning.

Du kan sjekke statusen for forespørselen din på siden for fjerning av utdatert innhold.