Varsel

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Oppdater utdatert innhold

Viktig: Hvis du allerede har oppdatert en aktiv side, trenger du ikke å fylle ut skjemaet.

Hvis innhold er slettet fra et nettsted, men fortsatt vises i Google-søkeresultater, kan det hende at sidebeskrivelsen eller bufferen er utdatert.

Be om å oppdatere utdaterte nettsider

1. Velg Be om oppdatering nederst.
  2. På «Side»-fanen legger du inn nettadressen til siden med det utdaterte innholdet du vil ha oppdatert.
  3. Velg Send inn.

Be om oppdatering

Be om å oppdatere bilder

Del 1: Kopier adressen til bildelinken

1. Søk etter bildet du vil oppdatere, på images.google.com.
  2. Høyreklikk på miniatyrbildet i søkeresultatene.
  3. Velg Kopier linkadressen.

Tips: Forskjellige nettlesere kan ha forskjellige navn for kopiering av linkplasseringer.

Del 2: Be om fjerning fra Google-søkeresultater

1. Velg Be om oppdatering nederst.
  2. Velg Ny forespørsel og så Bilde.
  3. I bilderesultatene velger du Oppgi nettadressen fra «Kopier linkadressen».
  4. Lim inn linkadressen i feltet «Nettadresse for søkeresultater».
  5. Select Send inn.

Be om oppdatering

Tips: For å sjekke statusen for forespørselen din, gå til Oppdater utdatert innhold i Google Search Console.