Suprimir contingut obsolet

Important: si ja heu fet un canvi en una pàgina publicada, no cal que empleneu el formulari.

Si s'ha suprimit contingut d'un lloc web però es continua mostrant als resultats de la cerca de Google, és possible que la descripció de la pàgina o la memòria cau no estiguin actualitzades.

Sol·licitar la supressió de pàgines web obsoletes

1. Seleccioneu Sol·licita la supressió més avall.
  2. Seleccioneu Sol·licitud nova.
  3. A la pestanya "Pàgina", introduïu l'URL (adreça web) de la pàgina que inclou el contingut obsolet que voleu suprimir.
  4. Seleccioneu Envia.

Sol·licita la supressió

Sol·licitar la supressió d'imatges obsoletes

Part 1: copieu l'adreça de l'enllaç de la imatge

1. Cerqueu la imatge que vulgueu suprimir a images.google.com.
  2. Als resultats de cerca, feu clic amb el botó dret a la miniatura de la imatge i trieu Copia l'adreça de l'enllaç.
    • Nota: el nom de l'opció per copiar la ubicació de l'enllaç pot variar en funció del navegador.

Part 2: sol·liciteu que se suprimeixi dels resultats de cerca de Google

1. Seleccioneu Sol·licita la supressió més avall.
  2. Seleccioneu Sol·licitud nova i, a continuació, Imatge.
  3. Seleccioneu Introdueix l'URL obtingut amb l'opció Còpia l'adreça de l'enllaç dels resultats de la cerca d'imatges.
  4. Enganxeu l'adreça de l'enllaç al quadre "URL dels resultats de la cerca".
  5. Seleccioneu Envia.

Sol·licita la supressió

Consell: podeu comprovar l'estat de la vostra sol·licitud a la pàgina Suprimir contingut obsolet.