Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Actualitzar el contingut obsolet

Important: si ja heu actualitzat una pàgina publicada, no cal que empleneu el formulari.

Si s'ha suprimit contingut d'un lloc web però es continua mostrant als resultats de la cerca de Google, és possible que la descripció de la pàgina o la memòria cau no estiguin actualitzades.

Sol·licitar l'actualització de pàgines web obsoletes

1. A la part inferior, seleccioneu Sol·licita una actualització.
  2. A la pestanya "Pàgina", introduïu l'URL (adreça web) de la pàgina que inclou el contingut obsolet que voleu actualitzar.
  3. Seleccioneu Envia.

Sol·licita una actualització

Sol·licitar l'actualització d'imatges

Part 1: copieu l'adreça de l'enllaç de la imatge

1. Cerqueu la imatge que vulgueu actualitzar a images.google.com.
  2. Als resultats de la cerca, feu clic amb el botó dret a la miniatura d'imatge.
  3. Seleccioneu Copia l'adreça de l'enllaç.

Consell: la funció per copiar les ubicacions dels enllaços pot tenir noms diferents en funció del navegador.

Part 2: sol·liciteu que se suprimeixi dels resultats de cerca de Google

1. A la part inferior, seleccioneu Sol·licita una actualització.
  2. Seleccioneu Sol·licitud nova i, a continuació, Imatge.
  3. Als resultats de la cerca d'imatges, seleccioneu Introdueix Copia l'adreça de l'enllaç.
  4. Enganxeu l'adreça de l'enllaç al quadre "URL dels resultats de la cerca".
  5. Seleccioneu Envia.

Sol·licita una actualització

Consell: per comprovar l'estat de la vostra sol·licitud, aneu a Actualitza el contingut obsolet a Google Search Console.