Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Betatest Google-appen for Android

Hvis du vil prøve eksperimentelle funksjoner i Google-appen før de lanseres, kan du bli med i betatesterprogrammet. Som betatester spiller du en viktig rolle i utviklingen av appen.

Og ved å gjøre det og gi tilbakemeldinger bidrar du til at vi kan lansere en bedre versjon.

Dette trenger du

• En Android-enhet
  • En betaversjon av Google-appen
    • Du kan laste ned betaversjonen etter at du har registrert deg som betatester.
      Viktig: Du kan bare ha én versjon av Google-appen installert.

Registrer deg som betatester

Viktig: Betaversjonen av Google-appen kan være ustabil og inneholde noen mindre problemer, også kjent som feil. Gi tilbakemelding om eventuelle feil du finner.

1. Gå til registreringssiden for testprogrammet.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis det er nødvendig.
  3. Velg Bli tester.
  4. For å bruke betaversjonen, følg instruksjonene på skjermen.

Overgangen til betaversjonen er som en vanlig oppdatering. Du mister ingen data eller innstillinger.

Stopp betatesten

1. Gå til registreringssiden for testprogrammet.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis det er nødvendig.
  3. Velg Forlat programmet.
  4. Når en ny versjon av Google-appen er tilgjengelig, må du oppdatere appen. Vi lanserer en ny versjon omtrent hver tredje uke.