Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Betatest Google-appen til Android

Hvis du vil prøve de eksperimentelle funktioner i Google-appen, før de udgives, kan du tilmelde dig betatestprogrammet. Som betatester spiller du en vigtig rolle i udviklingen af appen.

Din deltagelse og feedback hjælper os med at udgive en bedre version af appen.

Du skal gøre eller have følgende

• En Android-telefon eller -tablet
  • En betaversion af Google-appen
    • Du kan downloade betaversionen, efter du har tilmeldt dig som betatester.
      Vigtigt! Du kan kun have én version af Google-appen installeret.

Tilmeld dig som betatester

Vigtigt! Betaversionen af Google-appen kan være ustabil og have nogle få mindre problemer, som også kaldes fejl. Giv feedback om de fejl, du finder.

1. Gå til tilmeldingssiden for testprogrammet.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis det er nødvendigt.
  3. Vælg Bliv tester.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at bruge betaversionen.

Når du skifter til betaversionen, foregår det på samme måde som ved en opdatering. Du mister ikke nogen data eller indstillinger.

Stop betatesten

1. Gå til frameldingssiden for testprogrammet.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis det er nødvendigt.
  3. Vælg Forlad programmet.
  4. Når en ny version af Google-appen er tilgængelig, skal du opdatere appen. Vi lancerer en ny version ca. hver tredje uge.