Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Provar la versió beta de l'aplicació Google per a Android

Si voleu provar funcions experimentals de l'aplicació Google abans que se'n faci el llançament, podeu unir-vos al programa de verificadors beta. Com a verificador beta, us convertireu en una part important del desenvolupament de l'aplicació.

Gràcies a la vostra participació i als suggeriments que ens feu arribar, podrem llançar una versió millorada de l'aplicació.

Què necessiteu

• Un telèfon o una tauleta Android.
  • Una versió beta de l'aplicació Google.
    • Podeu baixar la versió beta un cop us hàgiu registrat com a verificador beta.
      Important: només podeu tenir instal·lada una versió de l'aplicació Google.

Registrar-se com a verificador beta

Important: la versió beta de l'aplicació Google pot ser inestable i tenir alguns problemes menors, coneguts com a errors. Envieu suggeriments sobre els errors que trobeu.

1. Aneu a la pàgina d'activació del programa de proves.
  2. Si cal, inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  3. Seleccioneu Fes-me verificador.
  4. Per utilitzar la versió beta, seguiu les instruccions en pantalla.

El canvi a la versió beta és com una actualització normal, no perdreu cap dada ni cap opció de configuració.

Aturar la prova beta

1. Aneu a la pàgina de desactivació del programa de proves.
  2. Si cal, inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  3. Seleccioneu Surt del programa.
  4. Quan hi hagi una versió nova de l'aplicació Google disponible, actualitzeu-la. Llancem una versió nova aproximadament cada tres setmanes.