Rapportera ett problem med Google Sök

Om du har problem med Google Sök eller vill berätta vad du tycker om hur det fungerar kan du skicka feedback till Google.

Rapportera ett problem

I en mobil webbläsare
Om du använder en webbläsare i mobilen, till exempel Chrome, gör du så här för att rapportera ett problem:
  1. Sök efter något på Google.
  2. Rulla ned till slutet av sökresultatsidan.
  3. Tryck på Feedback.
  4. Beskriv problemet.
  5. Om du vill kan du bifoga en skärmdump av sidan.
  6. Tryck på Skicka Skicka.
Google-appen
  1. Öppna Google-appen Google på en Android-enhet.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till vänster följt av Skicka feedback.
  3. Beskriv problemet.
  4. Tryck på Skicka Skicka.

Vad händer med den feedback du skickar?

Vi granskar din feedback och kan använda den för att förbättra upplevelsen av Google Sök för alla.

Obs! Vi kan inte alltid svara på din feedback, men det betyder inte att vi inte har tagit emot den.