Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rapporter problemer med Google Søk

Hvis du har problemer med Google Søk, eller hvis du bare vil fortelle oss hvordan du synes det fungerer, kan du sende en tilbakemeldingsrapport til Google.

Rapportér et problem

1. Gjør et søk med Google.
  2. Øverst til høyre på siden klikker du på Hurtiginnstillinger og så Send tilbakemelding.
  3. Skriv inn en beskrivelse av problemet.
  4. Hvis du vil, kan du fremheve hvilken del av siden tilbakemeldingen gjelder.
  5. Klikk på Send.

Rapportér mistenkelige viderekoblinger

For å fortelle oss om en mistenkelig viderekobling kan du fylle ut en nettsøppelrapport.

Dette skjer med tilbakemeldingen din

Vi kan gå gjennom tilbakemeldingen din og bruke den til å forbedre Google Søk-opplevelsen for alle brukere.

Viktig: Vi kan ikke svare på alle tilbakemeldinger vi mottar, men det betyr ikke at vi ikke går gjennom dem.