Een probleem met Google Zoeken melden

Als je een probleem ondervindt met Google Zoeken, of ons feedback over Google Zoeken wilt geven, kun je Google een feedbackrapport sturen.

Een probleem melden

Mobiele browser

Als u een browser gebruikt (zoals Chrome of Safari), volgt u de onderstaande stappen om een probleem te melden:

1. Voer een zoekopdracht uit op Google.
  2. Scrol omlaag op de pagina met resultaten.
  3. Tik op Feedback.
  4. Geef een beschrijving op van het probleem dat u ondervindt.
  5. U kunt desgewenst een screenshot toevoegen van de pagina die u bekijkt.
  6. Tik op Verzenden Verzenden.
Google-app
  1. Open de Google-app op uw iPhone of iPad.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op uw profielafbeelding of Instellingen Settings en dan Feedback.
  3. Geef in het berichtvak bovenaan een beschrijving op van het probleem dat u ondervindt.
  4. Tik op Voorbeeld
  5. Tik op Verzenden.

Wat we met je feedback doen

We bekijken de feedback die je ons stuurt en gebruiken deze om de functionaliteit van Google Zoeken te verbeteren voor iedereen.

Belangrijk: We reageren niet altijd persoonlijk op je feedback, maar dat betekent niet dat we je feedback niet hebben bekeken.