Een probleem met Google Zoeken melden

Als je een probleem ondervindt met Google Zoeken, of ons feedback over Google Zoeken wilt geven, kun je Google een feedbackrapport sturen.

Een probleem melden

Mobiele browser
Als je een mobiele browser gebruikt (zoals Chrome), volg je deze stappen om een probleem te melden:
  1. Voer een zoekopdracht uit op Google.
  2. Scroll omlaag op de pagina met resultaten.
  3. Tik op Feedback.
  4. Geef een beschrijving op van het probleem dat je ondervindt.
  5. Je kunt desgewenst een screenshot toevoegen van de pagina die je bekijkt.
  6. Tik op Verzenden Verzenden.
Google-app
  1. Open de Google-app Google op je Android-apparaat.
  2. Tik links bovenaan op Meer Meer en dan Feedback verzenden.
  3. Geef een beschrijving op van het probleem dat je ondervindt.
  4. Tik op Verzenden Verzenden.

Wat we met je feedback doen

We bekijken de feedback die je ons stuurt en gebruiken deze om de functionaliteit van Google Zoeken te verbeteren voor iedereen.

Belangrijk: We reageren niet altijd persoonlijk op je feedback, maar dat betekent niet dat we je feedback niet hebben bekeken.