Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Hakuun liittyvästä ongelmasta ilmoittaminen

Jos sinulla on ongelmia Google Haun kanssa tai haluat kertoa mielipiteesi sen toimivuudesta, voit lähettää palauteraportin Googlelle.

Ongelmasta ilmoittaminen

Mobiiliselain
Jos käytät Chromea tai muuta mobiiliselainta, ilmoita ongelmasta näiden ohjeiden mukaisesti:
  1. Tee haku Googlessa.
  2. Valitse sivun vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Lähetä palautetta.
  3. Lisää kuvaus ongelmasta.
  4. Voit halutessasi sisällyttää kuvakaappauksen katsomastasi sivusta.
  5. Valitse Lähetä Lähetä.
Google-sovellus
  1. Avaa Google-sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Ohjeet ja palauteja sitten Lähetä palautetta.
  3. Lisää kuvaus ongelmasta.
  4. Valitse Lähetä Lähetä.

Mitä palautteellesi tehdään

Voimme tutustua lähettämääsi palautteeseen ja parantaa sen avulla Google Hakua.

Tärkeää: Emme voi aina vastata palautteeseesi, mutta tämä ei tarkoita, ettei palautetta ole luettu.